KIDS N´ TWEENS WORKSHOP: DESIGN MED BØRN

Sæt kryds i kalenderen

Torsdag 23. maj afholdt Kids n' Tweens en workshop om børn som designpartnere. Målgruppen for heldags-workshoppen var designere, virksomheder og organisationer med erfaring i eller interesse for design med børn.

Formålet med workshoppen var at dele viden og erfaringer om inddragelsen af børn i designprocesser. Deltagerne skulle sammen identificere best practises inden for de tre faser af designprocessen: Observation, ideation og test. Ved dagens afslutning blev der skabt et visuelt overblik over metoder, værktøjer og erfaringer der er værdifulde, når man skal inkludere børn i de tre designfaser.

Se invitation og program på linket her.

På workshoppen blev der præsenteret en "værktøjskasse" samt to nye Kids n' Tweens publikationer:

- En værktøjskasse, der indeholder en samling metodekort med viden og værktøjer til inddragelse af børn i designprocesser og en publikation om projektet ”Børn som designpartnere”.

- Et publikation, der præsenterer de 16 prototyper udviklet i regi af Kids n'
Tweens.

På www.kidsntweens.dk kan du læse mere om projektet, dets aktiviteter og værktøjer samt alle udgivne publikationer; Creators Room, Kommunikation med Børn, Børn som designpartnere og et Konceptkatalog, der præsenterer de 16 udviklede koncepter i Kids n´Tweens.

Send link til

Email

Favorit

Facebook

Flere
Design med Børn - fra en tidligere workshop i Spinderihallerne.
Design med Børn - fra en tidligere workshop i Spinderihallerne.
Dagens program.
Dagens program.