LOCUMS-KONCERTER I VEJLE

Locumskoncerter i Vejle. 1. november 2017 kl. 18.00 – 22.30

Locumskoncerter kombinerer musik og særlige steder i byrummet og sætter lys og lyd på novembermørket i Vejle. Musikken er dansk og stederne usædvanlige, et nedlagt farveri, et stjerne-observatorium, en bokseklub og en kirke. Idéen er, at de usædvanlige locations (locum er latin for sted) vil tiltrække et publikum som ellers ikke hører musik og at musikken omvendt vil trække lokale borgere til steder i byen, de ikke kendte.

Koncertrækken på 4 koncerter + et gratis åbningsarrangement med suppe og fællessang på Rådhustorvet, afvikles alle samme aften den 1. november 2017 i Vejle Midtby og tilrettelægges på en sådan måde, at publikum kan nå og gå til i alt 3 koncerter.

Imellem koncertstederne etableres en oplevelses-sti af lysende (brugte) locummer som vil vise vej for publikum i den mørke novemberaften. Som startskud for koncerterne, arrangeres der en åbningsevent på Rådhustorvet med suppe og fællessang kl 18.00, hvor publikum også har mulighed for at stige ned i de underjordiske rådhuslocummer og opleve kunstinstallationen ”Buddha of the Bathroom”. Installationen åbner allerede i ugen op til koncerterne.

Artisterne i årets Locumskoncerter er Peter Sommer & Palle Hjorth, Julie Maria, Engelsholm Electronic og Engelsholm Songwriters.

Arrangører: Spinderihallerne, Kultur & Fritid, Spillestedet Bygningen og Engelsholm Højskole.

Locumskoncerter støttes af Nordeafonden.

Se det samlede program og køb billetter her: www.oplev.vejle.dk/locumskoncerter

Send link til

Email

Favorit

Facebook

Flere