FABLAB@SCHOOLDK

FabLabatSCHOOL.dk er en platform og et netværk, hvor undervisere fra hele Danmark kan finde forskningsbaseret inspiration og uddannelsestilbud til innovativ undervisning for elever i 6.-10. klasse. FabLab@SCHOOLdk skal inspirere elever til at bruge nye digitale teknologier og give dem kompetencer, mod og lyst til at eksperimentere sig frem til løsninger på virkelighedens problemer.

FabLab@SCHOOLdk er udviklet i samarbejde mellem Aarhus, Silkeborg og Vejle kommuner, CAVI Aarhus Universitet, TLTL Stanford Universitet, VIA UC, Spinderihallerne og en række partnervirksomheder.

FabLab@SCHOOLdk er organiseret forskelligt i hver kommune, men alle har etableret mindst ét FabLab (Digitalt værksted) og hjælper skoler i kommunen til at etablere laboratorier. Laboratorierne arbejder ud fra fælles principper og udstyr for nemmere at kunne dele viden og evaluere både i Danmark og internationalt.

Følg FabLab@SCHOOLdk på konceptets egen hjemmeside www.fablabatschool.dk og på facebooksiden www.facebook.com/fablabschoolDK

Kontakt
Katrine Holm Kanstrup,
KAHKA@vejle.dk