LANG TIRSDAG I SPINDERIHALLERNE

LANG TIRSDAG I SPINDERIHALLERNE
Spinderihallerne har Lang Tirsdag den 2. tirsdag hver måned med aftenåbent fra kl. 17.00-21.30. (Dog ikke februar, juli og august).

PROGRAM FOR TIRSDAG 13. NOVEMBER 2018
Spinderihallernes Café har aften-åbent med lækker mad
Menu kr. 85,- for voksne og kr. 55 for børn. Der er buffet fra kl. 17.30-19.30 og derefter kan der købes vin, kaffe og kage indtil kl. 21.30.

Tilmelding nødvendigt på linket her.


Xeneriet har tirsdagsteater med gratis børne-unge forestillinger
.
Kl. 17.00-17.45 kan du opleve Passepartout Theatre Production opføre forestillingen To BE, som er en underholdende og fantasifuld forestilling for børn om Menneskerettighederne.To BE udspiller sig i et nonverbalt, vittigt og opfindelsesrigt objektteater univers, hvor komiske og alvorlige situationer folder sig ud i tæt samspil med musikken og digitale illustrationer.To BE er en forestilling fuld af håb – om dine, mine – alles ret til et værdigt liv.Forestillingen er for børn og unge fra 6 år og op. 
Forestillingen er gratis, men tilmelding nødvendig på www.xeneriet.vejle.dk

ClayLab
Deltag i ClayLab hvor du kan prøve kræfter med naturens mest formbare materiale - ler. Kom og udforsk ler på en ny måde - IKKE en eneste kop, skål eller tallerken! Det er leg med konsistenser, overflader og form - nyt tema for hver workshop. Tilmeld dig her.

Kulturmuseet Spinderihallerne har aftenåbent til kl. 21.30.
Fra 23/3-18 til 2/12-18 kan du også opleve særudstillingen Vilde Samlinger. En udstilling med  nogle af de vildeste private samlinger, lige fra Star Wars effekter til modelhelikoptere og Kinderæg-figurer.
www.vejlemuseerne.dk

Åben FabLab
Der er tirsdagsåbent i det Digitale værksted kl. 14-20, hver tirsdag. Det foregår i Kedelbygningen, Spinderigade 24 - overfor Spinderihallerne. Følg med i Facebookgruppen Fab Lab Spinderihallerne Vejle.
FabLab er i øjeblikket i gang med at flytte fra Kedelbygningen til Spinderihallerne, og er derfor lukket frem til uge 44.

Madsamling.dk
Hver tirsdag fra 16.30-18.30 holder madsamlingen til i Passagen i Spinderihallerne. Her kan du møde en række lokale fødevareproducenter. Se hvordan du bestiller dine fødevarer her
 
Er Spinderihallerne et sted for dig og din virksomhed?
På Lang Tirsdag tilbyder vi alle som er nysgerrige på hvad deres virksomhed kunne få ud af at flytte i Spinderihallerne en rundvisning. Kom til Lang Tirsdag og oplev stemningen i huset, bestil mad i caféen, deltag i arrangementerne men få også en snak med vores udlejningsmedarbejder og få en rundvisning i tidsrummet 17-21.00. Tilmelding nødvendig til LARHN@vejle.dk eller på 2442 9474.

Følg med på:
www.facebook.com/spinderihallerne
www.facebook.com/cafeispinderihallerne
www.xeneriet.vejle.dk
www.vejlemuseerne.dk

Spinderihallerne
Spinderigade 11, indgang G/H
7100 Vejle

Send link til

Email

Favorit

Facebook

Flere