Medstrøm

HVAD ER MEDSTRØM?
Visionen for MEDSTRØM er at skabe udvikling og vækst i de kreative erhverv og gennem brug af kreative kompetencer. Det sker ved at udvikle iværksættere og mikrovirksomheders styrker, viden, indsigt og kompetencer.

MEDSTRØM tilbyder kompetenceudviklingsforløb til dig uanset, hvor du er på din iværksætterrejse: Lige fra den første idé til opstart, vækst og ekspansion:

TANKESTRØM
- er en 2-dages camp for dig som går med den spirende idé og gerne vil afprøve idéen i samarbejde med vores rådgivere og andre spirer – IDÉFASEN. Læs mere her.

POWER UP - er et 3 måneders opstart-forløb for dig som er kommet videre fra idéfasen og nu er klar til at tage skridtet videre og starte egen virksomhed – ETABLERINGSFASEN. Læs mere her.

STRØMSTYRKE - er et 9 måneders forretningsudviklingsforløb for dig som har etableret virksomhed og nu er klar til at udvikle og skabe vækst i din virksomhed – VÆKSTFASEN. Læs mere her.

HØJ SPÆNDING - er individuelle forløb for iværksættere/mikrovirksomheder med gazellepotentiale i egen virksomhed eller i samarbejder ved konsortiedannelser – EKSPANSIONSFASEN. Læs mere her.

Spinderihallerne er aktivitetsansvarlig for opstartsforløbene POWER UP.
Læs mere om projekt MEDSTRØM og de enkelte forløb på www.medstroem.dk eller se oversigt over forløbene i Vejle (pdf)

Projekt MEDSTRØM: Projektet er ledet af Svendborg Kommune. Den primære partnerkreds består af Fremtidsfabrikken i Svendborg,  Business Kolding og IDEA - Entrepreneurship Center/SDU og Spinderihallerne, Vejle.