Power Up er et opstartsforløb for dig, der drømmer om at starte virksomhed eller dig, der allerede er nyudklækket iværksætter, men mangler værktøjer og et kærligt spark.

Forløbet hjælper dig med at opbygge dit brand og skabe efterspørgsel. Uanset om det handler om livsstilprodukter, interiør, accessoires, mode, den nye ’Bülow’ lakrids, bæredygtige koncepter eller medieproduktion – lige fra kogebøger til fotografi.

Du får kendskab til hvordan du mest effektivt lancerer et nyt brand, samt hvordan du sætter den rette pris og helt praktisk finder kunder, leverandører og de rette salgskanaler.

Moduler
Forløbet er bygget op omkring en række halvdags moduler, som veksler mellem oplæg, gruppearbejde og individuelle opgaver. Hver modul:
•er hands-on og praktisk orienteret, hvor du får udviklet din virksomhedsidé ved hjælp af peer-to-peer læring
•giver dig adgang til et team af inspirerende undervisere med teoretisk og praktisk erfaring


Opstart:
Marts 2018 i Spinderihallerne, Vejle. Tid: tirsdage kl. 17.15-21.15 (engelsk) eller torsdage kl. 8.45-12.45 (dansk)

Du kan deltage selvom du ikke har et CVR nummer, og hvis du har haft CVR nummer mellem 0-1 år.

Ansøg på https://tilmeld.vejle.dk/449/

Deltagelse er gratis, men:
•Du betaler med din tid og dit engagement i form af timeregistrering og ved at indlevere udvalgte virksomhedsdata.
•Forløbet er inkl. forplejning under forløbet i form af morenbrød/kaffe/te/vand samt morgenmad og frokostbuffet ved Take-Off. For det betaler du et beløb på samlet kr. 900,-.
Der er plads til 25 deltagere, så send din ansøgning nu, ved at udfylde tilmeldingen til højre.
Interviews afholdes løbende.

Interview og optagelsesproces:
Når vi har modtaget din ansøgning, vil vi kontakte dig og invitere dig til et interview i løbet af januar måned. Ved interviewet får du mulighed for at præsentere dig selv, stille spørgsmål og afstemme dine forventninger. Samtidig får vi mulighed for at høre lidt mere om dig og din virksomhed.

Interviewet varer ca. 30-60 min. og arrangeres på forhånd.

Interviewet skal sikre, at forløbet er det rigtige for dig og samtidig vil vi gerne sikre, at du har vækst- og udviklingspotentiale og er motiveret for at bruge den nødvendige tid og energi på at deltage i forløbet. Ambitionen er, at holdet vil syde af dynamik og udvikling.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til forløbet, optagelsesproceduren eller er du tvivl om Power Up er noget for dig? Så kontakt projektmedarbejder Majbritt på 3057 6612 eller macha@vejle.dk.

Power Up er en del af det EU-finansierede projekt MEDSTRØM, og Spinderihallerne er tovholder for forløbet.

Betingelser for deltagelse
Deltagelse i Power Up er gratis, men du investerer din tid i uddannelsesforløbet. Du betaler et forplejningsgebyr på 900,- for morgenbrød, kaffe, te og vand ved modulerne som betales ved kursusstart og frokost kan medbringes eller købes. Prisen er ikke inklusiv forplejning til valgfag.

 Når du er optaget på forløbet forventes du at bruge cirka 40 timer om måneden til forberedelse og deltagelse i undervisningen, og du forpligter dig til at registrere dit tidsforbrug på forløbet og indlevere det til projektadministrationen.

Som deltager forpligter du dig til at oplyse din lokale koordinator om følgende økonomiske nøgletal for din virksomhed i årene 2014, 2015, 2016 og 2017:

•Omsætning
•Antal medarbejdere
•Antal samarbejdspartnere (økonomisk forbundne, herunder underleverandører)

 Spinderihallerne bruger dine økonomiske data som måleparametre og de behandles fortroligt. Ved indsendelse af dette ansøgningsskema erklærer du dig indforstået med nævnte betingelser.