Et udviklings- og innovationsmiljø


Spinderihallerne og Kedelbygningen i Vejle er et af Danmarks største udviklings- og innovationsmiljøer, hvor kreative mikrovirksomheder, etablerede virksomheder, viden- og kulturinstitutioner og det offentlige mødes og skaber vækst og forretningsudvikling gennem netværk, samarbejde og brug af hinandens kompetencer.

Spinderihallerne og Kedelbygningen er etableret af et udviklingsteam der, foruden den daglige ledelse, drift og udvikling af virksomhedsmiljøet, arbejder med innovation og forretningsudvikling samt deltager i flere store erhvervsudviklingsprojekter. Vi er forankret i Vejle Kommunes erhvervsudviklingsafdeling, der også driver miljøet Fabrikanterne samt Slagteriet Udviklingspark Vejle, Roberthus i Egtved og en start-up afdeling i Green Tech Center.

SPINDERIHALLERNE
Spinderihallerne er beliggende i en historisk industribygning, der danner rammen om et virksomhedsmiljø med ca. 60 kreative virksomheder, en række kunstnere, flere kulturinstitutioner og et kommunalt udviklingsteam. Den 13.000 kvadratmeter store bygning rummer også møde- og workshopfaciliteter, udstillingsarealer, et stort prototypeværksted og en café og hub.

KEDELBYGNINGEN
Kedelbygningen er en del af Spinderihallernes historiske bygningskompleks og har plads til yderligere 20 virksomheder, med et særligt fokus på teknologi, design, leg & læring. Bygningen rummer desuden et stort digitalt værksted; et såkaldt FabLab. Der var officiel indvielse af i juni 2015, og du kan læse mere om visionerne for Kedelbygningen på linket her.  

Virksomheder og institutioner i Spinderihallerne og Kedelbygningen:
Virksomhedsmiljø for i alt ca. 80 kreative virksomheder 
VejleMuseerne - Kulturmuseet Spinderihallerne
Xeneriet/Spotlight
Vejle Amatørscene
Bokseklubben Wedala og Vejle Muay Thai
Vejle Seniorklub

Et kommunalt udviklingsteam

FABRIKANTERNE
Arbejder du med kreativt detail-iværksætteri, så er vores nyeste virksomhedsmiljø Fabrikanterne i Vejle Midtpunkt måske noget for dig. 

Kon
takt
Spinderihallerne
Spinderigade 11
7100 Vejle
Find
medarbejder

"Spinderihallerne er Danmarks største hands-on-innovationsmiljø, hvor kreative mikrovirksomheder, etablerede virksomheder, viden- og kulturinstitutioner og det offentlige mødes på kryds og tværs og sammen skaber forretningsudvikling." Lene Lawaetz, leder af Spinderihallerne og chef for Innovation & Entreprenørskab, Vejle Kommune . 

Spinderihallerne er del af Innovation & Entreprenørskab, Vejle Kommune, som også omfatter Fabrikanterne, Slagteriet Udviklingspark Vejle, Roberthus Udviklingspark og en afdeling i Green Tech Center.