Strømstyrke

STRØMSTYRKE er et 9 måneders kompetence udviklingsforløb, som hjælper dig med at løfte din virksomhed til det næste niveau. Målet er at forbedre dine lederkompetencer og virksomhedens bundlinje gennem træning i strategisk ledelse, innovation, salg, netværk samt branding og kommunikation – og så en masse impulsive overraskelser undervejs.

Du får adgang til:

  • Et team af inspirerende undervisere med teoretisk og praktisk erfaring.
  • En coach der er din fortrolige back up undervejs.
  • 12 moduler og 3 netværksarrangementer i løbet af de 9 måneder.
  • ’Quick Charge’-valgfag du frit kan supplere med under hele forløbet.


Hvem
Forløbet er målrettet virksomheder der arbejder innovativt og udviklingsorienteret med produkter, processer eller services, og har haft CVR nummer i 1-5 år (tidligst 1/1-2012).

Læs nuværende kursisters udbytte Klik på billederne til højre for at læse om nuværende kursisters udbytte. Se flere deltagere her

Start primo september 2017, Spinderihallerne i Vejle.

Info-møder
Du har mulighed for at høre mere om Strømstyrke forløbet på et af vores infomøder:
11. august 2017 kl. 8.30-10.00 i Spinderihallerne
Tilmeld dig her

17. august kl. 16.30-17.30 hos Brød & Co.
Tilmeld dig her

Pris
Du betaler med din tid og dit engagement i form af timeregistrering og ved at indlevere udvalgte virksomhedsdata for 2014, 2015, 2016 og 2017.

Forløbet er inkl. forplejning i form af kaffe/te/vand/frugt/kage, samt økologisk frokostbuffet i vores café. For det betaler du et deltagergebyr på samlet kr. 1.750,-.

Skal du med?
Skal du være en af de 24 heldige? Så kan du søge om optagelse til holdet i Vejle på 2 måder:

  1. elektronisk via linket her 
  2. ved at udfylde ansøgningsskemaet for optagelse i Vejle.
    • ansøgningsskema word
    • ansøgningsskema pdf

Vi afholder løbende optagelsesinterviews. Så snart du har sendt din ansøgning vil du blive kontaktet af Christina Desirée Jensen, som aftaler tidspunkt for interview.

Kontakt
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektmedarbejder Christina Desirée Jensen på e-mail chdje@vejle.dk eller mobil 2180 8837.

Brochure
Læs mere om forløbet i den elektroniske Strømstyrke brochure. Her kan du læse om alle 12 moduler, netværksarrangementer og tilvalgsfag.

Program
Datoerne for forløbet kan du se her (der kan stadig forekomme opdateringer og ændringer til mødedatoer)


Forløbet afholdes i Vejle, Kolding og Svendborg og er del af projektet MEDSTRØM, www.medstroem.dk. Fremtidsfabrikken i Svendborg er tovholder for udviklingsforløbet, Strømstyrke.
Du kan læse mere om projekt MEDSTRØM på siden her.