Pop-up Repair og vino m. Red! + Spinderihallerne

Kære dig, som kan lide håndarbejde, vin og moderjord. Torsdag d. 13. juni kl. 19.00-20.30 vil vi gerne inviterer jer med til Pop-up Repair og vino i Spinderihallerne. Det sker i samarbejde med RED! Projektet.

  • Ann Kirstine Brøgger Sørensen

    Fællesskabskonsulent

    Send e-mail
    telefon 21 70 35 93

Vi hygger, får et glas og har en workshop, hvor vi lære de helt elementære tøjreparationer:
- Sy knap i
- Læg buksen op
- På med lappen

Spinderihallerne stiller lidt vino frem, som kan nydes (først til mølle) af eventets deltagere.

Vi fikser, vi deler, vi hygger og til slut bliver det vi har lavet brugt til udstillingen til RED! Projektet.
Kunne være dejligt se jer!

Er du nysgerrig på RED! Projektet? Så følg dem på IG OG FB eller læs manifestet her:

ReD! – manifest
Vi vil gøre op med ‘brug og smid væk’ kulturen og inspirere til tiltag, der fremmer bæredygtigt tøjforbrug. Vi sætter fokus på borgerinddragelse og mental trivsel gennem engagement i workshops, events og fællesskaber, hvor alle kan være med.
I gamle dage havde vi et helt andet syn på tøj og tøjforbrug - tøj havde stor værdi, der var fokus på det gode håndværk, som tog tid og kostede mange penge. Derfor var det også vigtigt at producere noget, der kunne bruges længe, var værd at reparere og evt. senere kunne laves om.
Vi hylder de gamle traditioner og teknikker indenfor håndarbejde og reparation, - vi hylder genbrug og kendskab til materialer og metoder, der viser omtanke, omsorg og respekt - ikke bare for miljøet og moder jord, men også for hinanden og de næste i rækken.
Vi vil lave en ReD! udstilling, der inspirerer til at genbruge – til at reparere og bevare tøjet, til at omsy og re-designe - og til at bruge og skabe materialer og metoder, der er bæredygtige.
Vær med og bidrag til udstillingen ved at deltage i eller skabe workshops i ReD! regi.