Sommer i Spinderihallernes Yoga & Brunch (1/8)

Til Sommer i Spinderihallerne har du mulighed for at starte dagen med en omgang yoga efterfulgt af en lækker brunch.

En del af Sommer i Spinderihallerne

Vi starter med yoga, hvor du bliver guidet gennem forskellige yoga-stillinger, der ikke kun styrker og øger smidigheden i dine muskler, men også påvirker dine indre organer positivt. Med holdningskorrigerende øvelser, åndedræts- og afspændingsteknikker skabes der en dyb forbindelse mellem krop og sind, som øger koncentrationen og giver indre ro og balance.

Det bliver vores eventkoordinatorelev Julie Kathrine (JK), som guider jer igennem, og udover at være elev hos os er hun bl.a. certificeret Hatha og Yin yogaunderviser, så disse bliver naturligvis begge benyttet i sessionerne. Yoga er kendt for sine forebyggende og afstressende fordele, og JK's fokus ligger på at udvikle både krop og sind.

Fælles for al Hatha yoga er at det foregår i et blidt tempo, ofte med én stilling ad gangen, således at der er mulighed for at mærke stillingen fuldt ud. Det betyder dog ikke, at Hatha yoga ikke er udfordrende rent fysisk - det kan det sagtens være! Man kan dog som regel selv styre, hvor dybt man vil gå i de forskellige stillinger, hvilket også gør denne yogaform velegnet til begyndere.
Yin Yoga stimulerer det seje bindevæv, og vi holder stillingerne i 3-5 minutter for at styrke og øge fleksibiliteten og lade kroppen arbejde roligt selv.

Tidsplan:

Kl. 11.00 - ca. 12.00 / Yoga i Pakkeriet (kom meget gerne før og find en plads)
Kl. 12.00 - 13.00 / Brunch i vores nye område ude i Spinderiet (se efter søjle D)

BEMÆRK:

  • Begrænset kapacitet på 30 pladser, så tilmelding er nødvendig og bindende

  • Du skal medbringe egen måtte, vandflaske og evt. et lille tæppe til afspænding

  • Prisen er 125 kr. og inkl. yoga, en lækker brunch samt te, kaffe og et glas juice.

Tilmeldig ved at trykke her