Torsdagsselskabet

Velkommen til Torsdagsselskabet - hvor fællesskaber mødes og aktiviteter sker. Hver torsdag er du inviteret til Torsdagsselskabet i Spinderihallerne fra kl. 17.00 - 21.00.

  • Ann Kirstine Brøgger Sørensen

    Ansvarlig for fællesskaber og grafisk formidler

    Send e-mail
    telefon 21 70 35 93

Program:

Kl. 17-21:

Brætspilsklubben: Spinderihallerne har en ordentlig bunke spil: Sequence, Partners, HINT, Tickets to ride og mange flere, som du meget gerne må spille. Du er også velkommen til at tage dit eget spil med og melde dig ind Facebook gruppen her

Lego/Minigolf/Bordfodbold:

Hver torsdag stiller vi Lego, minigolf og bordfodbold frem, hvor alle er hjertens velkomne til at komme og bygge, hygge og udfordrer hinanden.

Kl. 17.30-19.30:

Torsdagssuppe: Hver torsdag er der Torsdagssuppe i caféen. Her tryller køkkenet med forskellige supper til den venlige pris af 59 kr. Suppe er en mere bæredygtig spise og caféen bestræber sig altid på at tænke klimavenligt i hele tilblivelsen af suppen – så du kan spise med god samvittighed. Derfor er det også først på selve dagen, at vi ved hvilken suppe der er på menuen. Det kræver ingen tilmelding, kun at du dukker op og nyder et godt måltid mad.

Kl. 17.30 - 20.30 

Plantebyttemarked