Café

Nyd sund, økologisk mad og drikke i en uformel atmosfære i vores café. Der er morgenbuffet fra kl. 08.00-10.00 og frokostbuffet fra kl. 12.00-13.00. Derudover er der kage, kolde og varme drikke - herunder økologisk specialkaffe og te.

Åbningstider

Mandag  08.00-15.00                                           
Tirsdag -Fredag  08.00-16.00

Caféen holder åbent lørdag den 31. august og søndag den 1. september - begge dage kl. 10-15.

Det Økølogiske Spisemærke i sølv

Vores café har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Det er lang tids indsats for at gøre vores mad mere bæredygtig og klimavenlig, der har båret frugt. Læs mere om vores indsats her.

Alle er velkommen

Caféen er derfor et åbent sted, hvor alle kan komme, logge sig på det trådløse netværk og arbejde eller få en snak - og du er altid velkommen til at tage din egen madpakke med. Du er velkommen til at benytte caféen som samlingssted og tage del i Spinderihallernes inspirerende miljø og netværke med de mange kreative virksomheder, institutioner og andre, der har deres daglige gang og arbejde her.

Caféen samarbejder blandt andet med Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole, som leverer forskellige madvarer. Derudover har caféen ofte elever og praktikanter tilknyttet.

Fællesspisning til Lang Tirsdag

Den 2. tirsdag i hver måned (med undtagelse af februar, juli og august) holder caféen aftenåbent med fællesspisning som en del af vores event Lang Tirsdag. Læs mere om eventen og book din plads i god tid her.

Bemærk: Caféen har lukket i ferie, helligdage, hele juli og i weekenderne (undtagen i forbindelse med arrangementer). Se vores eventkalender her.

 • Yvonne Deleuran Larsen

  Køkkenleder

  Send e-mail
  telefon 21 34 65 23

Skal du booke forplejning i forbindelse med møder med mere, så kontakt venligst:

 • Katerina Karagianni

  Receptionist og mødebooker

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62
Hub