Café

Nyd sund, økologisk mad og drikke i den uformelle atmosfære i vores café. Alle er velkommen her! I hverdagene er der morgenbuffet fra kl. 8-10 og frokostbuffet fra kl. 12-13. Derudover er der kage, kolde og varme drikke - herunder økologisk specialkaffe og te.

Åbningstider

Mandag  08.00-15.00                                           
Tirsdag -Fredag  08.00-16.00

Bemærk: Caféen har lukket i weekender, ferier, helligdage, mellem jul og nytår samt hele juli. Der kan være undtagelser i forbindelse med arrangementer.

Alle er velkommen

Caféen er et åbent sted for alle, der har lyst til at sidde her og arbejde, nyde en kop kaffe, spise frokost eller noget helt fjerde. Du kan logge dig på det trådløse netværk, og du er også velkommen til at tage din egen madpakke med. Vores café er et samlingssted, og her kan du få et indblik i Spinderihallernes inspirerende miljø, og der er mulighed for at netværke med de mange kreative virksomheder, institutioner og andre, der har deres daglige gang og arbejde her.

Caféen samarbejder blandt andet med Tinnetgaard Bo- og Erhvervsskole, som leverer forskellige madvarer. Derudover har caféen ofte elever og praktikanter tilknyttet.

Tirsdagsmad i caféen

De fleste tirsdage kan du nyde aftenens ret i caféen - det adskiller sig fra fællesspisning til Lang Tirsdag, hvor der er buffet og masser af øvrige aktiviteter i huset. Se datoerne for Tirsdagsmad og bestil din plads i caféen i vores eventkalender.

Fællesspisning til Lang Tirsdag

Den 2. tirsdag i hver måned (med undtagelse af februar, juli og august) holder caféen aftenåbent med fællesspisning som en del af vores event Lang Tirsdag. Læs mere om eventen og book din plads i god tid her.

Det Økølogiske Spisemærke i sølv

Vores café har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Det er lang tids indsats for at gøre vores mad mere bæredygtig og klimavenlig, der har båret frugt. Læs mere om vores indsats her.

 • Yvonne Deleuran Larsen

  Køkkenleder

  Send e-mail
  telefon 21 34 65 23

Skal du booke forplejning i forbindelse med møder med mere, så kontakt venligst:

 • Katerina Karagianni

  Receptionist og mødebooker

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62
Hub