Bortforpagtning af caféarealerne­ i Spinderihallerne

Vejle Kommune udbyder forpagtningsaftale på drift af caféarealerne i Spinderihallerne. Kommunen leder efter en nytænkende forpagter, der vil være med til at fylde huset med liv.

Spinderihallerne er et levende, fællesskabende og kreativt hus beliggende midt i Vejles Vestby. Huset ejes af Vejle Kommune og huser et stort iværksættermiljø for kreative iværksættere, et kulturhistorisk museum, foreninger, møder og konferencer for det offentlige, et stort FabLab, samt en masse forskellige fællesskaber. Huset oplever stigende aktivitet, og vi vil gerne meget mere.

Vi søger en forpagter, der deler vores værdifælleskab, og ønsker at drive en attraktiv og spændende cafe med bæredygtige retter, har lysten til at skabe egne events, sikre forplejning til møder og levere frokostordning til husets lejere og ansatte.

Vi afholder informationsmøde d. 28. september 2022 kl. 15.30 - 17.00. Mødet afholdes i: Spinderihallerne Spinderigade 11 7100 Vejle. Tilmelding skal ske til sekretariatsleder Christina Hegner på tlf. 40 32 90 36 eller mail: chrhe@vejle.dk

 

 

  • Christina Hegner

    Sekretariatsleder

    Send e-mail
    telefon 40 32 90 36