Lang Tirsdag med fælles­spisning

Kom til Lang Tirsdag den 2. tirsdag i måneden, hvor der er aftenåbent fra kl. 17.00-21.30.

Til Lang Tirsdag den 2. tirsdag i hver måned kan du, ganske uformelt, opleve atmosfæren og det kreative miljø i Spinderihallerne. Der sker noget nyt hver gang såsom workshops, saloner og events, du kan deltage i. Nogle af dem kræver tilmelding - se mere om de aktuelle aktiviteter nederst på siden. Vi afholder Lang Tirsdag hele året med undtagelse af februar, juli og august.

Til hver Lang Tirsdag har Kulturmuseet aftenåbent til kl. 20.00. Du kan læse om Kulturmuseet her. 

Fællesspisning

Der er fællesspisning i vores café - her kan du nyde en farvestrålende buffet med et væld af de råvarer, der er i sæson. Bliv overrasket og udfordret! Prisen for fællesspisning er 85 kr. for voksne og 55 kr. for børn. Tilmelding er nødvendig. Der er buffet fra kl. 17.30-19.30 og derefter kan der købes vin, kaffe og kage indtil kl. 21.30.

Det sker til Lang Tirsdag den 10. marts 2020

PechaKucha

PechaKucha er japansk og kan oversættes til "sniksnak". Det er en præsentationsform, hvor kreative projekter bliver fremført på en ganske uformel måde - hver præsentation består af 20 slides af 20 sekunder. Kom og hør om en række menneskers spændende projekter, lidenskaber og interesser - medbring venner, familie og en enorm portion nysgerrighed! Det koster 20 kr. i entré (børn under 15 år kommer gratis ind). Se mere om aftenens Pecha Kucha her.

Rundvisning på Spinderihallernes udeområder

Få et indblik i Spinderihallerne, Kedelbygningen og de mange byggeprojekter rundt om hallerne ved rundviser Arne Mølgaard. Du kan bl.a. se det nye e-sport center og høre om fremtidige planer for udeområderne. Vi mødes ved hoveindgangen kl. 17, og rundvisningen varer cirka en time. Du tilmelder dig ved at "trykke" deltager på begivenheden på Facebook lige her.

Familievenlige workshops hos Xeneriet

Kom og oplev en boblende historie, der får dig til at føle dig som en fisk i vandet - starttider kl. 17.00, 17.20 og 17.40. Læs mere hos Xeneriet lige her.

Guld & Kaos på Kulturmusset

Kulturmuseet har aftenåbent til kl. 20. På museet kan du bl.a. opleve den store særudstilling "Guld & Kaos", der fortæller den fascinerende historie om jernalderens guldofringer. Læs mere om Guld & Kaos her.

Åbent FabLab kl. 14-20

Elsker du at lave dine egne gadgets? Har du en idé, som du kunne tænke dig at formgive? Eller mangler du en dims til kaffemaskinen eller den fjernstyrede bil? Så er vores åbne digitale værksted måske noget for dig - vi står klar til at hjælpe dig, og du behøver ikke have tidligere erfaringer med FabLab.
Det kræver ikke tilmelding, og du kan læse mere her.

Er du interesseret i vores tilbud til iværksættere?

Som en del af Lang Tirsdag kan du besøge Medstrøms gavebod - her er der masser af tilbud til dig, der drømmer om at blive iværksætter, eller som allerede er det. Du kan få en snak med Charlotte Frederiksen, der vil stå klar til at tage imod dig ved receptionen kl. 17.30-18.00. Tilmelding ikke nødvendig. Læs mere om Medstrøm her.

 

 

Kender du vores andet koncept, Tirsdagsmad?

De tirsdage, hvor der ikke er Lang Tirsdag med aktiviteter i huset, kan du stadigvæk købe mad i vores café - her serverer vi aftenens ret, som du kan nyde i fællesskab med andre.