Lang Tirsdag med fælles­spisning

Kom til Lang Tirsdag den 2. tirsdag i måneden, hvor der er aftenåbent fra kl. 17.00-21.30.

Til Lang Tirsdag den 2. tirsdag i hver måned kan du, ganske uformelt, opleve atmosfæren og det kreative miljø i Spinderihallerne. Der sker noget nyt hver gang såsom workshops, saloner og events, du kan deltage i. Nogle af dem kræver tilmelding - se mere om de aktuelle aktiviteter nederst på siden.

Der er fællesspisning i vores café - prisen for at spise med er 85 kr. for voksne og 55 kr. for børn. Der er buffet fra kl. 17.30-19.30 og derefter kan der købes vin, kaffe og kage indtil kl. 21.30. Pladsreservation er nødvendig, og du bestiller via link nederst på siden.

Til hver Lang Tirsdag har Kulturmuseet aftenåbent til kl. 20.00 - du kan læse om Kulturmuseet her.

Vi afholder Lang Tirsdag hele året med undtagelse af februar, juli og august.

Det sker til Lang Tirsdag den 10. marts 2020

Programmet opdateres løbende...

Guld & Kaos på Kulturmusset

Kulturmuseet har aftenåbent til kl. 20. På museet kan du bl.a. opleve den store særudstilling "Guld & Kaos", der fortæller den fascinerende historie om jernalderens guldofringer. Læs mere om Guld & Kaos her.

Åbent FabLab kl. 14-20

Elsker du at lave dine egne gadgets? Har du en idé, som du kunne tænke dig at formgive? Eller mangler du en dims til kaffemaskinen eller den fjernstyrede bil? Så er vores åbne digitale værksted måske noget for dig - vi står klar til at hjælpe dig, og du behøver ikke have tidligere erfaringer med FabLab.
Det kræver ikke tilmelding, og du kan læse mere her.

Er du interesseret i vores tilbud til iværksættere?

Som en del af Lang Tirsdag kan du besøge Medstrøms gavebod - her er der masser af tilbud til dig, der drømmer om at blive iværksætter, eller som allerede er det. Du kan få en snak med Charlotte Frederiksen, der vil stå klar til at tage imod dig ved receptionen kl. 17.30-18.00. Tilmelding ikke nødvendig. Læs mere om Medstrøm her.