Lang Tirs­dag den 2. tirs­dag hver må­ned

Spinderihallerne har Lang Tirsdag den 2. tirsdag i måneden, hvor der er aftenåbent fra kl. 17.00-21.30. Næste gang er tirsdag den 10. september.

Til Lang Tirsdag den 2. tirsdag i hver måned kan du, ganske uformelt, opleve atmosfæren og det kreative miljø i Spinderihallerne. Der sker noget nyt hver gang såsom workshops, saloner og events, du kan deltage i. Nogle af dem kræver tilmelding - se mere om de aktuelle aktiviteter nederst på siden.

Der er fællesspisning i vores café - prisen for at spise med er 85 kr. for voksne og 55 kr. for børn. Der er buffet fra kl. 17.30-19.30 og derefter kan der købes vin, kaffe og kage indtil kl. 21.30. Pladsreservation er nødvendig, og du bestiller via link nederst på siden. Vi garanterer god stemning, masser af hygge og musik fra duoén "Connect", som består af Kristian Enevoldsen og Søren Raffnsøe.

Til hver Lang Tirsdag har Kulturmuseet aftenåbent til kl. 20.00 - du kan læse om Kulturmuseet her.

Vi afholder Lang Tirsdag hele året med undtagelse af februar, juli og august.
Datoer for kommende Lang Tirsdag i 2019: 8. oktober, 12. november og 10. december.

Det sker til Lang Tirsdag den 10. september 2019

TirsdagsTeater i Xeneriet for hele familien

"Tamme tigre findes ikke".
Læs mere og bestil din (gratis) billet her.

Inspirationsoplæg: Kreativitet er for alle

Kreativitet, nej det er ikke lige mig!” Måske kender du nogen der har sagt netop sådan? Eller måske er det endda dig selv, der går rundt og tror, at du ikke er kreativ. I Spinderihallerne er det vores påstand, at alle kan være kreative - og vi tilbyder rammerne til, at det kan ske!
Læs mere om vores inspirationsoplæg og tilmeld dig her.

Detektorevent

Mød en række detektorfolk, der vil fortælle om deres interesse og bedste fund. Flere af VejleMuseernes arkæologer vil også være til stede, og fortælle om brugen af detektorer i moderne arkæologisk arbejde. Der bliver også mulighed for at prøve en detektor selv.
Følg med på Kulturmuseets Facebookside for info om tilmelding.

PAP & PAPIR festival

Opev udstillingen af en lang række talentfulde kunstnere og designere, hvor du vil få et indblik i, hvordan hverdagsmaterialer som pap og papir kan genanvendes og forvandles til nye former og produkter.
Læs mere om hele festivallen her.

Udstilling: Guld og Kaos på Kulturmusset

Hele 2019 kan du opleve denne særudstilling om jernalderens guldofringer. Til Lang Tirsdag er der aftenåbent til kl. 20.
Læs mere om udstillingen her 

Åbent FabLab kl. 14-20

Elsker du at lave dine egne gadgets? Har du en idé, som du kunne tænke dig at formgive? Eller mangler du en dims til kaffemaskinen eller den fjernstyrede bil? Så er vores åbne digitale værksted måske noget for dig - vi står klar til at hjælpe dig, og du behøver ikke have tidligere erfaringer med FabLab.
Det kræver ikke tilmelding, og du kan læse mere her.

Er Spinderihallerne et sted for dig og din virksomhed?

Til Lang Tirsdag tilbyder vi en rundvisning i tidsrummet 17-18 til dig, der er nysgerrig på, hvad din virksomhed kan få ud af at flytte i Spinderihallerne. Oplev stemningen i huset, bestil mad i caféen, deltag i arrangementerne og få en snak med vores medarbejder, Lars Henrik Nielsen. Tilmelding er nødvendig - du tilmelder dig til LARHN@vejle.dk eller på 2442 9474.