FabLab og kreative miljøer

FabLab

FabLab står for Fabrikations Laboratorium. Det er et digitalt værksted for dig, som er interesseret i at udvikle din viden om digital fabrikation og nye teknologier.

Fabrikanterne

Fabrikanterne i Vejle Midtpunkt er et værkstedsfællesskab af individuelle designere indenfor bolig, livsstil og design. Fabrikanterne fungerer også som designernes fælles butik.

KitBashers

KitBasherne er en sammenslutning af kreative og passionerede makere, som genbruger og ombryder byggesæt, elektroniske devices, restmaterialer og sætter det sammen til nye produkter og kunstinstallationer. KitBashers mødes i det åbne område foran vores FabLab.

Dramaundervisning, forfatterskole, billedkunsthold og meget mere

Går du rundt med en forfatterspire i maven og har lyst til at lære mere om at skrive? Eller kan du lide at bruge din fantasi, og har du lyst til at være nysgerrig på forskellige materialer, farver og udtryk? Xeneriet, der holder til i Spinderihallerne, har en masse hold til kreative børn og unge.

Vejle Creative Circle

Netværk for illustratorer og kunstnere - læs mere og bliv og søg om medlemskab af deres fælles gruppe på Facebook.

Creaspot 7100

Online mødested på Facebook, hvor kreative sjæle kan netværke, være kreative sammen - og måske mødes til en kop kaffe væk fra skræmen.

Repair Café

Kender du det, at du smider en ting ud, der er i stykker - og køber en ny - selvom den egentlig godt kunne repareres?⁣ ⁣ Kom til Repair Café, hvor du få hjælp til - eller hjælpe andre - med at få fikset ting: elkedlen, en stol eller dine hullede yndlingsjeans.

Coding Pirates

Tekst opdateres...

 • Marit Paulina de Julienhort Rosenkilde

  Projektleder/projektudvikler
  Leder af Fabrikanterne

  Send e-mail
  telefon 60 23 54 32
 • Peter Dahl

  Leder af FabLab Spinderihallerne

  Send e-mail
  telefon 20 18 90 48