FabLab og kreative miljøer

FabLab

FabLab står for Fabrikations Laboratorium. Det er et digitalt værksted for dig, som er interesseret i at udvikle din viden om digital fabrikation og nye teknologier.

Fab­Ad­vice - Spar­ring til din idé- og pro­to­ty­pe­ud­vik­ling

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab hver torsdag. Kontakt Lars Eriksen Høeg på LAEHO@vejle.dk og book en tid til rådgivning.

FabAdvice er et gratis tilbud til iværksættere og virksomheder, som ønsker faglig sparring på konkrete idéer, projekter eller produkter.Det foregår hver torsdag mellem kl. 09.00-12.30, så kig forbi, hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst udformer din prototype, vælger materialer, maskiner el. lign.
Der indgår ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. Hvordan får du adgang til at bruge de digitale teknologier og maskiner?
For at få adgang til at bruge de digitale fabrikationsteknologier eller maskiner på egen hånd mellem kl. 09.00-12.30 hver fredag, skal du:
 • Certificeres i brugen af teknologien: Du kan søge om medfinansiering til din certificering. 
 • Leje teknologierne/maskinerne: Teknologierne bookes og betales i vores online bookingsystem, som du får adgang til når du er certificeret bruger.

ArtZone - Spinderihallernes kunstnerfællesskab

ArtZone er det område i Spinderihallerne, hvor forskellige kunstnere arbejder med deres kunst og kunstneriske projekter. Kunstnerne lejer sig ind på de små åbne pladser og arbejder både hver for sig og sammen om forskellige projekter.

 

Dramaundervisning, forfatterskole, billedkunsthold og meget mere

Går du rundt med en forfatterspire i maven og har lyst til at lære mere om at skrive? Eller kan du lide at bruge din fantasi, og har du lyst til at være nysgerrig på forskellige materialer, farver og udtryk? Xeneriet, der holder til i Spinderihallerne, har en masse hold til kreative børn og unge.

Repair Café

Kender du det, at du smider en ting ud, der er i stykker - og køber en ny - selvom den egentlig godt kunne repareres?⁣ ⁣ Kom til Repair Café, hvor du få hjælp til - eller hjælpe andre - med at få fikset ting: elkedlen, en stol eller dine hullede yndlingsjeans.

Coding Pirates

Find din indre pirat frem og bliv dygtig til at kode. Du kan f. eks bygge og kode robotter på de ugentlige klubaftener, workshops og andet.

Fabrikanterne

Fabrikanterne i Vejle Midtpunkt er et værkstedsfællesskab af individuelle designere indenfor bolig, livsstil og design. Fabrikanterne fungerer også som designernes fælles butik.

Vejle Creative Circle

Netværk for illustratorer og kunstnere - læs mere og bliv og søg om medlemskab af deres fælles gruppe på Facebook.

Creaspot 7100

Online mødested på Facebook, hvor kreative sjæle kan netværke, være kreative sammen - og måske mødes til en kop kaffe væk fra skærmen.

 • Marit Paulina de Julienhort Rosenkilde

  Projektleder/projektudvikler
  Leder af Fabrikanterne

  Send e-mail
  telefon 60 23 54 32
 • Peter Dahl

  Leder af FabLab Spinderihallerne

  Send e-mail
  telefon 20 18 90 48
 • Bettina Thoft Jensen

  Servicedesigner

  Send e-mail
  mobil 23 37 54 97