Spinderihallernes Fotofællesskab

Har du lyst til at lege med fotografiets originale analoge udtryk? Og har du lyst til at udforske fotografiets grundnatur i mørkekammerets røde lys? Du kan være en øvet fotograf eller helt ny ud i fotografiet. Eller du er måske kunstner og nysgerrig på, hvordan du kan bruge foto og fremkaldeteknikker i din kunst? Uanset din baggrund så er du velkommen i vores Fotofællesskab.

  • Silje Marie Schjødt

    Fællesskabskonsulent

    Send e-mail
    telefon 21 70 35 93

Som medlem af fællesskabet får du fri adgang til vores ”fotolounge” i den bagerste del af Spinderihallerne tæt på FabLab i Spinderihallernes almindelige åbningstider. Du har også mulighed for at tage et certificeringskursus (mod betaling), som giver adgang til vores helt nye mørkekammer. Du kan læse mere om vores mørkekammer her. 

 

Fællesskabet er åben for alle – også for dig, der ikke ønsker at bruge mørkekammer. Vores vision er, at I hurtigst muligt selv kan drive fællesskabet uden tilstedeværelse af personale fra Spinderihallerne. Og vi stiller selvfølgelig vores hus og rammer til rådighed for fællesskabets idéer til udstillinger og events – så længe de er åbne for alle.

Tag endelig nogle af jeres egne eller andres fotos med som inspirere jer – så hænger vi dem op og lader dem indgå i aftenens foto-snak!