Afhold dit Corona-sikre møde i Spinderihallerne

I Spinderihallerne har vi 13.000 m2, der giver dig masser af muligheder for at holde et Corona-sikkert møde – uanset om du skal holde det fysisk, digitalt eller som et hybridmøde.

mødelokaler

I vores mødelokaler finder du topprofessionelt udstyr, der sikrer at dit møde forløber problemfrit. I FabLab har vi udviklet en plexiglasskærm, der gør det sikkert for mødedeltagerne at side ved siden af hinanden. Og har du brug for hjælp, er vores konsulenter klar til at hjælpe dig med at skabe et spændende og innovativt møde med fokus på udvikling og innovation i det offentlige.

Vores konsulenter kan også hjælpe dig med at facilitere online workshops. Vi har forskellige lokaler, hvor du kan holde møder med op til 50 deltagere, og hvor du kan kombinere det fysiske og det digitale møder.

Alle vores mødelokaler er indrettet med udstyr, der gør det muligt for dig at holde online møder. Og vores dygtige personale sørger for, at både lyd og billede er i top kvalitet.

I Spinderihallernes mødelokaler får du: 

Standard AV udstyr Soundbar der sikre den bedste lyd til det digitale møde

Mulighed for afskærmning mellem mødedeltagere

Whiteboard

Workshopmaterialer

Lækker mødeforplejning fra vores café

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg i Spinderihallerne. Vores fokus er på din og dine gæsters sikkerhed. Derfor gør vi følgende tiltag:

· Vi følger til en hver tid myndighedernes gældende retningslinjer angående forsamlinger, afstand, rengøring og mundbind/visir.

· Vi sørger for at dit mødelokale er indrettet, så det både tager hensyn til dine behov og overholder alle Covid-19 retningslinjer.

· Vi sørger for det mest optimale gæsteflow i huset, så unødvendig kontakt undgås.

Mødelokaler
  • Katerina Karagianni

    Receptionist og mødebooking

    Send e-mail
    telefon 21 29 29 62