Bliv Eventkoordinatorelev

Hovedindgang

Eventkoordinatorelev

Drømmer du om at arbejde med events, fællesskaber og frivillige? Så har Vejle Kommune en ledig elevstilling som eventkoordinator. Stillingen er 2-årig.
 

Om jobbet

Vejle Kommune har særlig fokus på fællesskaber og frivillighed. Vi står blandt andet overfor at skulle planlægge store events, som involverer samarbejde med frivillige. Det skal du hjælpe os med.

Vores nye eventkoordinatorelev skal arbejde i to sammenhængende spor gennem hele uddannelsen:

  • Du bliver både en del teamet i Spinderihallerne, som arbejder med at skabe et levende hus. Du får naturligvis også lov til at planlægge og afvikle dine egne mindre events – herunder at bruge huset til at skabe spændende events og aktiviteter sammen med borgere og erhvervsliv, som både trækker fællesskaber ind i Spinderihallerne og tråde ud i Vejles Vestby.
     
  • Du bliver også en del af eventteamet i Idræt, Events og Fællesskaber, hvor du sammen med eventteamet skal være med til at arbejde på den samlede planlægning, afvikling og evaluering af Vejle Kommunes festivaler og arrangementer (f. eks Vejle Fjordfestival, Sportsgalla, Grupetto Festival og Vejle Kommunes Kulturpris).  Du deltager i ide- og konceptudvikling af events og arrangementer, planlægning, kontakt til aktører, markedsføring, afvikling og evaluering.

I løbet af de to år vil du opnå kendskab til, hvordan en større kommune er sammensat – herunder også hvad kommenens rolle er i at understøtte og udvikle kultur- og fritidslivet. Du vil også blive introduceret til den administrative del af arbejdet med events i det offentlige.

Tiltrædelse 1. februar 2021.
 

Vi forventer af dig

Vores nye eventkoordinatorelev er serviceminded, fleksibel og en god kulturbærer for Vejle Kommune. Du har modet og lysten til at påtage dig værtsrollen i de mange situationer, som du kommer til at indgå i. Stillingen indebærer en stor kontaktflade med mange forskellige aktører med mange forskellige baggrunde og interesser, og det er derfor altafgørende, at du er udadvendt, og trives godt med at tage kontakt til og tale med nye mennesker.

Du skal brænde for fællesskaber og events. Erfaring fra fritidsjob, frivilligt arbejde på festivaller, kulturhuse, kunsthaller, sportsarrangementer eller lignende vil derfor være en fordel.

Du har inden starten som eventkoordinatorelev gennemført en af disse uddannelser: EUD, EUD-S eller EUX med fagretningen inden for events. Derudover gælder

  • Hvis du var over 25 år, da du startede på en af ovenstående grundforløb, skal du have foretaget en RKV (realkompetencevurdering).
  • Søger du med baggrund i en HG, skal der stå ”eventkoordinator” øverst på dit bevis. Du skal ikke have foretaget en RKV, hvis du har gennemført en HG (uanset din alder).

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder dig en stilling som eventkoordinatorelev, hvor uddannelsens elevperiode er 2-årig. Der er indlagt 9-11 ugers skoleophold inklusiv den afsluttende fagprøve.

Du bliver tilknyttet en elevansvarlig, og du bliver også en del af Vejle Kommunes elevnetværk inden for administrationsområdet.

Stillingen er 37 timer og ugen, og timerne vil ofte ligge på hverdagsaftner og i weekender, hvilket især gælder, når der afvikles arrangementer.
 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår efter overenskomst og lokal løn.
 

Om os

Du bliver eventkoordinator i en delt stilling mellem Spinderihallerne og Kultur og Sundhed. Vi beskæftiger os med en bred vifte af opgaver inden for kulturområdet.
Du får fast base i Spinderihallerne, som er Vejle Kommunes innovations- og udviklingsmiljø. Huset rummer både kulturinstitutioner, foreninger, en uddannelse inden for e-sport, stort iværksættermiljø med både kreative iværksættere og kunstnere. Huset ligger hver år lokaler til festivaler, konferencer, events og fællesskaber. Men du får også en kontorplads hos Idræt, Events og Fælleskaber, hvor du sammen med stabens anden eventkoordinatorelev skal løse de forskellige opgaver.
 

Flere oplysninger

Spinderihallerne: Sekretariatsleder Christina Hegner, chrhe@vejle.dk, mobil: 40 32 90 36.
Idræt, Events og Fællesskaber: Udviklingschef Ulla Varneskov, ullva@vejle.dk, mobil: 29 25 59 22.

Du kan læse mere om at være elev i Vejle Kommune på www.vejle.dk/elev
 

Ansøgningsfrist

D. 10. januar 2021 kl. 23.59

Vi forventer at holde samtaler i uge 3.

Send din ansøgning

Vi foretrækker, at du søger stillingen online ved at bruge knappen ”Send ansøgning”. Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.
Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

Vejle Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Overvejer du at flytte til Vejle? Så kan du få hjælp til bosætning. Se mere på www.vejle.dk/tilflytter.