Fællesspisning hver tirsdag

Kom til fællesspisning i Spinderihallernes Café

Fællesspisning

Det koster 50 kr. pr.  voksen og 40 kr. pr. barn.

Vores café har det Økologiske Spisemærke i sølv. Maden kan købes fra klokken 17.30 til klokken 19.00 - øl, vand, kaffe og te købes separat. Caféen lukker kl. 20. 

Hvis du bare har lyst til at hænge ud i caféen og nyde en kop god kaffe, er du også meget velkommen til det. Vi sørger for musik og den hyggelige stemning - vi glæder os til at se jer igen!

Husk at købe billet til fællesspisning her

Prøv kræfter med vores digitale værksted: FabLab Spinderihallerne

Hver tirsdag er der Åben FabLab mellem kl. 15 – 20. Så går du du med en opfinder i maven?  Elsker du at lave dine egne gadgets? Eller har du en idé, som du kunne tænke dig at formgive? Eller mangler du en dims til kaffemaskinen eller den fjernstyrede bil? Så er vores åbne digitale værksted måske noget for dig! 

Vores instruktører er klar til at hjælpe dig i gang med at få ført dine idéer ud i livet. De giver dig sparring og hjælpe dig i gang med at benytte vores 3D-print, vinylskærer, lasercutter osv. Du er også meget velkommen til bare at kigge forbi, hvis du er nysgerrig på hvordan vores maskiner virker. FabLab er åben fra kl. 15 – 20. Indgang via Spinderihallernes hovedindgang – husk gyldigt Coronapas. Det er er gratis at besøge FabLab, du betaler kun for de materialer, du bruger. 

Spinderihallernes fællesskaber

Spinderihallerne er et fællesskabende, kreativt og levende hus, der bringer mennesker sammen på kryds og tværs. Her kan du dyrke dine interesser og hobbyer sammen med andre, og du har mulighed for selv at være medskaber af de aktiviteter og fællesskaber, der er i Spinderihallerne. Hvad enten du er interesseret i kunst, håndarbejde, teknologi eller noget helt andet, så er der plads til, at du kan dyrke lige netop din interesse i fællesskab med andre i Spinderihallerne. 

Du kan læse mere om alle Spinderihallernes fællesskaber og aktiviteter på vores hjemmeside: