Lang Tirsdag - åbent hus i Spinderihallerne

Den 2. tirsdag i måneden holder vi åbent hus i Spinderihallerne, hvor der er fællesspisning og masser af aktiviteter fra kl. 17.00-21.30. Der sker noget nyt hver gang såsom workshops, saloner og events, du kan deltage i.

Program for tirsdag den 8. september

Fællesspisning

Nyd en farvestrålende buffet med et væld af de råvarer, der er i sæson. Bliv overrasket og udfordret! Prisen for fællesspisning er 85 kr. for voksne og 55 kr. for børn. Tilmelding er nødvendig. Der er buffet fra kl. 17.30-19.30 og derefter kan der købes vin, kaffe og kage indtil kl. 21.30.

Musik i det åbne rum ved indgangen

Mere info kommer snarest.

PAP & PAPIR Festival

Oplev en udstilling med en lang række talentfulde kunstnere og designere, hvor du vil få et indblik i, hvordan hverdagsmaterialer kan genanvendes og forvandles til nye former og produkter. Vi taler ofte om, at vi lever i et mere og mere digitalt og "papirløst" samfund - men vi forbruger fortsat masser af pap og papir: Emballage, magasiner, bøger, printerpapir og meget mere. Det skaber en masse left overs, og de kan genbruges!

DATAKRAFT på Kulturmusset

Mærk nostalgien, spil dine gamle yndlingsspil, få fortællingen om Vejles første computer - og meget mere! Der er gratis adgang til denne særudstilling på Kulturmuseet. Museet holder altid åbent til kl. 20 til Lang Tirsdag. Læs mere om DATAKRAFT her.

Rundvisning ved Spinderihallernes udeområder

Få et indblik i Spinderihallerne, Kedelbygningen og de mange byggeprojekter rundt om hallerne ved rundviser Arne Mølgaard. Vi mødes ved hoveindgangen kl. 17, og rundvisningen varer cirka en time. Du tilmelder dig ved at "trykke" deltager på begivenheden her på Facebook.

Åbent FabLab kl. 14-20

Har du en idé, som du kunne tænke dig at formgive? Eller mangler du en dims til kaffemaskinen eller den fjernstyrede bil? Så er vores åbne digitale værksted måske noget for dig - vi står klar til at hjælpe dig, og du behøver ikke have tidligere erfaringer med FabLab. Det er gratis at få rådgivning, og du betaler kun for de materialer, du bruger. Tilmelding er ikke nødvendig - du møder bare op, når det passer dig.

Familieworkshop hos Xeneriet

Kom og vær med til en gratis og familievenlig workshop med fantasien i fokus, når Xeneriet inviterer indenfor til Lang Tirsdag under vandet. Tilmelding er ikke nødvendig - starttider: kl. 17.00, kl. 17.20 eller kl. 17.40. Læs mere om workshoppen her.

Godnatlæsning

Mere info kommer snarest.

Pecha Kucha Night

PechaKucha er japansk og kan oversættes til "sniksnak". Det er en præsentationsform, hvor kreative projekter bliver fremført på en ganske uformel måde - hver præsentation består af 20 slides af 20 sekunder. Kom og hør om en række menneskers spændende projekter, lidenskaber og interesser - medbring venner, familie og en enorm portion nysgerrighed! Det koster 20 kr. i entré (børn under 15 år kommer gratis ind).

Er Spinderihallerne et sted for dig og din virksomhed?

Til Lang Tirsdag tilbyder vi en rundvisning i tidsrummet 17.00-17.30 for dig, der er nysgerrig på, hvad din virksomhed kan få ud af at flytte i Spinderihallerne. Oplev stemningen i huset, bestil mad i caféen, deltag i arrangementerne og få en snak med vores medarbejder, Louise Mosegaard Føns. Tilmelding er ikke nødvendig - vi mødes ved receptionen, hvor rundvisningen starter kl. 17.

OBS: Der er ikke Lang Tirsdag i februar, juli og august.

  • Lennarth Højgaard

    Eventkoordinator

    Send e-mail
    telefon 24 91 27 25