Pap og Papir Festivalen

Fra d. 27/8 til d. 14/9 kan du igen opleve årets PAP & PAPIR festival i Spinderihallerne. Kom og se udstillinger af nye og genbrugte værker - skabt af en lang række talentfulde kunstnere og designere.

Vi taler ofte om, at vi lever i et mere og mere digitalt og papirløst samfund - men vi forbruger fortsat masser af pap og papir. Emballage, magasiner, bøger, printerpapir og meget mere. Det skaber en masse "left overs", og de kan genbruges - Længe leve bæredygtighed! Det er filosofien bag Spinderihallernes PAP & PAPIR festival, der er en del af Trekantområdets Festuge. 

Du kan også være en aktiv del af festivalen ved at deltage i vores foldeprojekt 1000 traner i Spinderihallerne. Ifølge gammel japansk tro bringer det lykke at folde 1000 papirtraner – og hvem har ikke brug for både tro og lykke i denne mærkelig tid? Hele foråret har borgere i Vejle foldet papirtraner til vores “tranehimmel” i Passagen. Kom til fernisering og se den flotte tranehimmel i forbindelse med Pap & Papir Festivalen. 

 

1000 traner

Oplev igen i år en festival med udstillinger af nye og genbrugte værker - skabt af en lang række talentfulde kunstnere og designere, hvor du kan få et indblik i, hvordan hverdagsmaterialer kan genanvendes og forvandles til nye former, produkter og værker.

PAP & PAPIR festivallen er støttet af følgende sponsorer:

| Smurfit Kappa| PAP Emballage og display | Papyrus

 

PAP & PAPIR festivallen er en del af Trekantområdets Festuge som i år har temaet PÅ DEN ANDEN SIDE. 

  • Marit Paulina de Julienhort Rosenkilde

    Projektleder/projektudvikler
    Leder af Fabrikanterne

    Send e-mail
    telefon 60 23 54 32