1000 Traner i Spinderihallerne - et fælles foldeprojekt

Ifølge gammel japansk tro bringer det lykke at folde 1000 papirtraner – og hvem har ikke brug for både tro og lykke i denne mærkelig tid? 1000 fugle er sjældent noget den enkelte kan overskue, men alle kan folde én. Så, hva’ nu hvis vi gjorde det hver især i Vejle? Og, hva’ nu hvis vi sammen, til Pap & Papir festivalen i september, kunne stå at kigge op i en trane-himmel - hvis ikke af 1000, så i hvert fald af ”rigtig mange” papir-traner – foldet af borgere i Vejle?  Fold, fold og fold!

1000traner

 

Få hele familien til at folde! ”Himlen” over Spinderihallerne er allerede reserveret – nu venter vi bare på dine, mine og hele Vejles traner! Se videoen her hvor kunstner og designer Lucy Read viser, hvordan du folder en papirstrane af et hvilket som helst stykke firkantet papir.

Hvis du vil være med: Se hvordan du folder en papir-trane i videoen nedenfor. Fold en trane - eller flere, skriv dit navn på den og aflever din(e) trane(r) i Spinderihallerne! Kom til tranehimmel-fest og fernisering til Pap&Papir festivalen i september.

Hvis du har en sjov idé til en papir-trane med et twist, så kontakt Eva Sommer Hansen i SPH. Tlf 2250 2492 – evsha@vejle.dk.

 

  • Eva Sommer

    Kunst og erhverv

    Send e-mail
    telefon 22 50 24 92