Spinderihallernes Fotofællesskab

Har du lyst til at lege med fotografiets originale analoge udtryk? Og har du lyst til at udforske fotografiets grundnatur i mørkekammerets røde lys? Du kan være en øvet fotograf eller helt ny ud i fotografiet. Eller du er måske kunstner og nysgerrig på, hvordan du kan bruge foto og fremkaldeteknikker i din kunst? Uanset din baggrund så er du velkommen i vores Fotofællesskab.

  • Eva Sommer

    Kunst og erhverv

    Send e-mail
    telefon 22 50 24 92

Som medlem af fællesskabet får du fri adgang til vores ”fotolounge” i den bagerste del af Spinderihallerne tæt på FabLab i Spinderihallernes almindelige åbningstider. Du har også mulighed for at tage et certificeringskursus (mod betaling), som giver adgang til vores helt nye mørkekammer. På kurset lærer du, hvordan du bruger mørkekammeret, omgås kemikalier osv. Certificering sker v/ den lokalkendte fotograf Jonas Norman.

Fællesskabet er åben for alle – også for dig, der ikke ønsker at bruge mørkekammer. Vores vision er, at I hurtigst muligt selv kan drive fællesskabet uden tilstedeværelse af personale fra Spinderihallerne. Og vi stiller selvfølgelig vores hus og rammer til rådighed for fællesskabets idéer til udstillinger og events – så længe de er åbne for alle.

Tag endelig nogle af jeres egne eller andres fotos med som inspirere jer – så hænger vi dem op og lader dem indgå i aftenens foto-snak!