Net­værk og fa­ci­li­te­ter

Spinderihallerne er et forpligtende virksomhedsfælleskab, hvor vi alle tager del i arrangementer, aktiviteter og være åben og i udviklingen af det faglige fællesskab.

Når du flytter ind i Spinderihallerne, bliver du en del af et stort fælleskab, og du får adgang til mange af husets faciliteter.

 

Facebookgruppe kun for lejere

Når du flytter ind som lejer i Spinderihallerne bliver du en del af vores netværksgruppe på facebook. Her kan du følge med i, hvad der sker i Spinderihallerne, dele dine succeshistorier og efterspørge sparring og samarbejdspartnere.

 

Fælles frokost


Vi mødes hver dag til frokost i caféen, og her er der rig mulighed for at netværke og lære de andre virksomheder og deres kompetencer at kende. Du kan købe din frokost i caféen, men det er også tilladt at medbringe egen mad og drikke.

 

Fællesmøder


Fællesmøde holdes ca. to gange årligt for alle lejere. Fællesmøderne bruges til at vidensdele, lære nyt sammen og udvikle fælles indsatser.

 

Projekter og eksterne netværk


Spinderihallerne deltager ofte i forskellige regionale udviklingsprojekter primært inden for de kreative erhverv. Lige nu er vi partner i et kompetenceudviklingsforløb for startups kaldet MEDSTRØM, driver et levende expat-miljø og har et netværk for socialøkonomiske virksomheder. Herigennem vil du ofte kunne deltage i netværksarrangementer, events og udviklingstilbud.

 

Udstillinger 


Som lejer har du mulighed for at vise dine produkter frem i Spinderihallerne. Det skal ske efter forudgående aftale med Spinderihallerne. Der udstilles på eget ansvar.

 

Digitalt kompetencekort 


Som lejer får du dit eget digitale kompetencekort på platformen CoCreate.io, hvor du både kan lave din egen præsentation og byde ind på opgaver. 

 

Mødelokaler


Som lejer i Spinderihallerne har du mulighed for at benytte vores mødelokale "Laboratoriet" ganske gratis. Lokalet har plads til 12 personer. Det er simpelt indrettet, og rummet indbyder til en fri og uhøjtidelig mødekultur. Laboratoriet er ideelt til f.eks. idéudviklings-, netværks-, kick-starts, innovations- og foreningsmøder. Andre mødelokaler kan lejes mod betaling.

FabLab - implementer digitale teknologier i din forretningsmodel


Spinderhallerne huser et stort digitalt værksted, hvor du som lejer har mulighed for at blive certificeret til at anvende maskinerne og implementere nye teknologier i din forretningsmodel. Hver fredag er der åben virksomhedsrådgivning med en certificeret instruktør. Bliv klogere på dine muligheder i FabLab Spinderihallerne her 

I løbet af 2018 åbner vi op for et større og udvidet FabLab med tilhørende workshopfaciliteter i Spinderihallerne.