Next Generation

Elsker du at nørde og producere dine egne designs? Drømmer du om at prøve at sælge dine ting på et rigtigt designmarked? Så kan du ansøge NEXT GENERATION, hvor vi hjælper dig med at gøre din stand klar til designmessen.

NEXT GENERATION hjælper unge mellem 11 - 19 år med at udstille og sælge deres egne produkter på et 'rigtigt' designmarked.

NEXT GENERATION på Upcomers Designmarked
Du kommer til at have din egen stand, hvor du udstiller dine produkter og laver skilte og prismærker på dine produkter. Du møder andre unge, der lige som dig, elsker at lave deres egne designs og produkter - det kan være at strikke, tegne, male, forme, hækle, sy, bygge og meget andet.

Ansøg om plads på NEXT GENERATION
Søg om optagelse NEXT GENERATION. Du får svar, når vi har vurderet om du er klar til at være med på Upcomers Designmaked. Vi glæder os til at modtage din ansøgning med billede af, hvad du laver og gerne vil sælge eller måske allerede sælger af fine ting.

Ansøgningsproces for NEXT GENERATION

NEXT GENERATION WORKSHOP
Når du har fået en plads på NEXT GENERATION inviteres du med til en workshop, hvor du møder de unge udstillere/designere. Workshoppen holdes i Spinderihallerne, Vejle. På workshoppen får du hjælp til at blive klar til designmarkedet. Itch Box Studio og teamet i Spinderihallerne hjælper dig med:

 • at lave dit eget logo, og at finde ud af hvad der er specielt ved dine design og produkter.
 • at tegne og producere dine egne skilte til din stand. 
 • at finde på måder at pakke dine produkter ind i emballage.
 • at sætte priser på dine produkter.

Efter workshoppen har du ca. 2 uger til at gøre din stand klar inden vi mødes til OPSÆTNING, fredag den 14. juni.
Om fredagen gør vi klar til weekendens designmarked. På UPCOMERS DESIGNMARKED står du ved din messestand fra kl. 10 - 16.00 hver dag både  lørdag 15. juni og søndag 16. juni , hvor du viser og sælger dine produkter. Der kommer mange mennesker forbi, og de vil spørge dig om dine produkter. 

Vi mødes igen til en eftermiddag i Spinderihallerne til NÆSTE SKRIDT. Her taler du med de andre unge udstillere, om deres oplevelser med designmarkedet. Vi snakker om du har lyst til at være med i netværket, sammen med andre unge, der lige som dig, brænder for at være kreativ, designe og producere egne produkter. 

Hvad er NEXT GENERATION?
Du er den næste generation af unge iværksættere, der skaber din virksomhed mens du er ung. 

Next Generation udstillere og deres produkter. Aja 15 år sælger illustrationer/tegninger, Silke 15 år syr og sælger kiminoer til unge, Dina 13 år hækler og sælger hendes kreationer, Vigga 12 år tegner og sælger hendes illustrationer.

Next Generation i Spinderihallerne?
Spinderihallerne skaber rum og netværk for unge der elsker at lave deres egne designs og produkter - det kan være at strikke, tegne, male, forme, hækle, sy, bygge og meget andet. Vi understøtter, motiverer og inspirerer unge mellem 11 og 19 år til at interessere sig for design, produktudvikling, entreprenørskab og at starte egen virksomhed.

NEXT GENERATION er en del af Vejle Kommunes satsning på at arbejde med og understøtte junior iværksættere. Herunder at skabe en talentkultur og netværkstilbud til unge iværksættere.

 • Majbritt Chambers

  Faglig leder af innovation og udvikling i Spinderihallerne

  Send e-mail
  telefon 30 57 66 12