FabLab Spinderihallerne

Om FabLab Spinderihallerne

FabLab Spinderihallerne er et moderne prototypeværksted, hvor du møder de nyeste, digitale produktionsteknologier og uddannede instruktører, som står klar til at hjælpe dig i gang med at bruge teknologierne til at bygge (næsten) alt.

Hvad er et FabLab?

Et FabLab – FABrication LABoratory – er et kreativt, højteknologisk prototypeværksted, og uanset om det drejer sig om en reservedel i plast til støvsugeren, et stort elektronikprojekt eller en t-shirt med tryk, kan det laves i FabLab. Fabrikationslaboratoriet samler alle de nyeste produktionsteknologier, og samspillet mellem mand, maskine og avanceret software gør det muligt for selv begyndere at arbejde i alle mulige materialer og producere i en kvalitet, det er svær at matche i et traditionelt træværksted.

Et globalt netværk

Men FabLab er ikke bare et værksted. Det er et verdensomspændende netværk med labs og kurser, som blev startet af det tekniske universitet MIT i Boston, som har udviklet sig til en global bevægelse, hvor ideer og innovation opstår. 

FabLab Spinderihallerne er godkendt af FabFoundation, og vi samarbejder med digitale værksteder globalt om at give adgang til de nyeste produktionsteknologier og hjælpe dig til at dele dine ideer, så de kan blive til stærke designkoncepter og forretningsmuligheder. 

Kom med indenfor i FabLab