Spinderihallernes mørkekammer

Spinderihallernes mørkekammer kan lejes af dig, der arbejder med analog fotografering og er certificeret i brugen af vores udstyr.

  • Eva Sommer

    Kunst og erhverv

    Send e-mail
    telefon 22 50 24 92

Spinderihallernes mørkekammer er fuldt udstyret og råder over 2 stk. forstørrelsesapparater – et Leitz Focomat V35 og et Beseler 45MX, hvilket giver dig mulighed for at arbejde med både 35mm negativer og mellemformat negativer 120.

Certificeringskursus

Du skal have gennemgået vores certificeringskursus for at benytte mørkekammeret. Underviser på kurset er fotograf og frivillig Friderike Vogl, der i løbet af 4 timer vil lære dig, hvordan man fremkalder både s/h film og billeder og omgås kemikalierne.

Certificeringskurset/mørkekammeret har plads til to kursister ad gangen, og vi udbyder kurser i den udstrækning, der er efterspørgsel. Skriv direkte til Friederike for at aftale en tid mail@friederikevogl.com 

Pris 1000 kr. pr. kursus inkl. kemikalier og foto-papir. Hvis I er to, bliver prisen 500 kr pr. person. Når du har aftalt en kursustid med Friederike, betaler du via MobilePay nr. 139739. Herefter sender du hende et billede af kvitteringen.

 

Til kurset skal du medbringe

  • 1 - 2 ruller film, som du allerede har skudt. Hvis du medbringer to ruller, skal det være den samme slags film.
  • Pen og papir til at notere al den information, du får, ned på😊

Booking af mørkekammer

Når du har fået dit certifikat, er du klar til at booke mørkekammeret for en hel dag. Bookingen skal ligge indenfor Spinderihallernes åbningstider

Mandag og onsdag kl. 08.00 - 17.00

Tirsdag og torsdag kl. 08 - 21.00

Fredag kl. 08 - 15.00

Booking foregår hos Spinderihallernes receptionist  på tlf.: 21 29 29 62 eller e-mail: spinderihallerne@vejle.dk. Prisen er 200 kr. inkl. kemikalier. Fotopapir skal du selv medbringe.

Hos receptionisten får du udleveret nøglen ved ankomst, det er også her du betaler de 200 kr for leje af mørkekammer – du betaler med MobilePay.

Receptionisten fortæller dig også, hvor du skal deponere nøglen efter endt arbejde i mørkekammeret.