Mø­de­lo­ka­ler og fa­ci­li­teter

I Spinderihallerne finder du lokaler i forskellige størrelser. Du kan booke alt lige fra almindelige møder til store konferencer.

Hvis du arbejder inden for områderne design, kunst, innovation, teknologi og forretningsudvikling, så udlejer vi gerne vores faciliteter. 

Spinderihallerne er ikke et traditionelt konferencested - men en rå bygning i konstant bevægelse. Vi forsøger at bruge den specielle arkitektur og omgivelserne til at inspirere vores brugere til innovation og nytænkning, og vi byder gerne ind med de mange kompetencer huset rummer inden for scenografi, facilitering, mad, kunst, formidling i tekst, lyd og billeder mv. Og så foretrækker vi samarbejde frem for udlejning.

De tilsammen 13.000 kvadratmeter store industribygninger rummer også workshopfaciliteter, udstillingsarealer, mulighed for fotooptagelser, et stort FabLab (digitalt værksted og tilhørende træningsfaciliteter) café og hub.

 

  • Katerina Karagianni

    Receptionist og mødebooker

    Send e-mail
    telefon 21 29 29 62

Rundvisninger

Er I en gruppe, der ønsker at besøge Spinderihallerne, Kedelbygningen eller Fabrikanterne, kan I vælge at få en guidet rundvisning (på hverdage i dagtimer). Her har I mulighed for at høre om opbygningen af vidensmiljøerne, vores måde at arbejde med iværksætterudvikling og innovation eller besøge vores faciliteter som fx prototypeværkstederne; træværkstedet, det digitale værksted/FabLab, mv.

En rundvisning varer ca. 1 time og koster kr. 1.500,- + moms og kan målrettes jeres interesseområde.