Mø­de­lo­ka­ler og fa­ci­li­teter

I Spinderihallerne finder du lokaler i mange forskellige størrelser, som du kan booke hos os, så du kan afholde alt fra møder til konferencer.

Hvis du arbejder indenfor design, kunst, innovation, teknologi eller forretningsudvikling, så udlejer vi gerne vores faciliteter. 

Spinderihallerne er ikke et traditionelt konferencested men derimod en rå location i konstant bevægelse. Vi udnytter den særlige arkitektur og omgivelserne til at inspirere vores brugere til innovation og nytænkning, og vi byder gerne ind med de mange kompetencer, huset rummer indenfor scenografi, facilitering, mad, kunst, formidling i tekst, lyd og billeder og meget mere! Vi foretrækker samarbejde frem for udlejning.

Vores i alt 13.000 m2 store industribygninger rummer også workshopfaciliteter, udstillingsarealer, mulighed for fotooptagelser, et stort FabLab (digitalt værksted og tilhørende træningsfaciliteter), café og hub.

Hver tirsdag er der fællesspisning i caféen fra kl. 17.30.-19.00, så vi anbefaler, at I hvis muligt lægger jeres arrangement denne dag og i samme omgang tilmelder jer fællesspisning. I tilmelder jer under på enkelte tirsdag i vores eventkalender lige her.

Vores café har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.

Den 2. tirsdag hver måned er der skruet ekstra for aktiviteterne i Spinderihallerne og for forplejningen i caféen, når vi afholder Lang Tirsdag. Du finder altid det aktuelle program for Lang Tirsdag lige her.

Du kan få et overblik over de forskellige muligheder for at leje vores lokaler og faciliteter her.

  • Katerina Karagianni

    Receptionist og mødebooker

    Send e-mail
    telefon 21 29 29 62