Spinderihallernes café får Det Økologiske Spisemærke i sølv

Vi er mega stolte af, at vores café har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det gives, når økologiske føde- og drikkevarer udgør 60-90 procent af det samlede indkøb, og det er lang tids indsats for at gøre vores mad mere klimavenlig og bæredygtig, der nu bærer frugt.

Vi er mega stolte af, at vores café har fået tildelt Det Økologiske Spisemærke i sølv. Det gives, når økologiske føde- og drikkevarer udgør 60-90 procent af det samlede indkøb, og det er lang tids indsats for at gøre vores mad mere klimavenlig og bæredygtig, der nu bærer frugt.

Vi har også et vedvarende fokus på at reducere madspild og at bruge mest muligt af råvarerne: Gulerod- og kartoffelskræller og sågar fiskeskind bliver til chips, vores mayo er rørt med vand fra kikærter i stedet for æg, og persillestilke giver smag til olier.

I Spinderihallerne arbejder vi målrettet med FN's Verdensmål, og det gennemstrømmer også vores hverdag i caféen - så vi stopper ikke her! Vi vil minimere vores emballage og gøre den mere bæredygtig, og vi vil gerne inspirere vores gæster til at tage de gode tanker med sig hjem. Sidst på sommeren vil du derfor kunne finde mange af vores opskrifter på hjemmesiden. Vi glæder os til at byde dig velkommen i caféen - og husk, at du også er velkommen til at tage din egen madpakke med.

Caféen i Spinderihallerne