Hver­dags­materia­ler får nyt liv til PAP & PAPIR festi­val

Fra den 30. august til den 20. september kan du opleve årets PAP & PAPIR festival i Spinderihallerne med en fantastisk udstilling af en lang række kunstnere, der genanvender og forvandler hverdagsmaterialer til nye former og produkter. I åbningsweekenden er der også et væld af workshops, hvor du selv kan være med til at give de aflagte materialer en overhaling.

PAP & PAPIR festival

Vi taler ofte om, at vi lever i et mere og mere digitalt og papirløst samfund - men vi forbruger fortsat masser af pap og papir. Emballage, magasiner, bøger, printerpapir og meget mere. Det skaber en masse "left overs", og de kan genbruges! Det er filosofien bag Spinderihallernes PAP & PAPIR festival, der er en del af Trekantområdets Festuge.

Vil du prøve kræfter med plantryk, grafiske collager, kinesisk kalligrafi eller noget helt fjerde? Måske du drømmer du om at skabe din egen unikke notesbog, som repræsenterer alt det, du kan lide? Dét og meget mere kan du kaste dig ud i på en af de mange workshops, der finder sted den 31. august og 1. september i Spinderihallerne under årets PAP & PAPIR festival.

Du finder alle workshops i vores eventkalender - flere af dem kræver tilmelding.

Du kan også være en aktiv del af festivalen ved at aflevere et foldet papirfly i vores reception - du kan få en af de fortrykte skabeloner hos os eller i Fabrikanterne i Vejle Midtpunkt - ELLER du kan genbruge papir, du har derhjemme og alligevel ville smide ud. Lad din flyver lande hos os senest i midten af september, og den vil blive en del af installationen FLYVER, som er et samarbejde mellem Spinderihallerne og Billund Lufthavn.

Se åbningstider for udstillingen og en liste over kunsterne her.

PAP & PAPIR festivalen er støttet af Smurfit Kappa, PAP emballage & display, Papyrus og Billund Lufthavn. Festivallen er en del af Trekantområdets Festuge.