Information om coronavirus og Spinderihallerne

Med baggrund i den aktuelle COVID-19 situation i Danmark, har Spinderihallerne besluttet, at alle arrangementer, hvor Spinderihallerne er arrangør og som skulle være afholdt i marts måned i, flyttes. Hvis det ikke er muligt, at flytte arrangementerne, er vi nødsaget til at aflyse. Huset er stadig åbent for hverdagsaktiviteter.

Alle berørte gæster vil snarest få direkte besked om hvorvidt et konkret arrangement flyttes eller aflyses, samt praktisk information om billetforhold. Såfremt dit arrangement kommer fra en anden aktør en Spinderihallerne, skal du kontakte denne direkte.

Disse arrangementer er aflyst:

17.marts:Fællesspisning/ tirsdagsmad
17.marts: Open FabLab

24.marts: Fællesspisning/ tirsdagsmad
24.marts: Open FabLab

31.marts: Fællesspisning/tirsdagsmad
31.marts: Open FabLab
31.marts: Repair Café

Information om Coronavirus

Spinderihallerne tager vores gæsters sikkerhed og helbred meget alvorligt.

Spinderihallerne har ikke kendskab til, at der er tilfælde af smitte pådraget i hallerne Men vi medvirker naturligvis aktivt til at minimere risikoen for generel spredning af smitte i samfundet og vurderer med disse forholdsregler nævnt ovenfor, at det er tilfældet.

Vi opfordrer alle gæster i Spinderihallerne, som har rejst i COVID-19 risikoområder, til at blive hjemme fra arrangementer i Spinderihallerne.
Endvidere opfordrer vi alle gæster, som har været almindeligt syge inden for 14 dage fra en arrangementsdato, til at blive hjemme. Det samme gælder, hvis du helbredsmæssigt føler dig utilpas. Eller hvis du er i en udsat gruppe.

Du kan læse mere om de konkrete COVID-19 risikoområder på myndighedernes fælles hjemmeside www.coronasmitte.dk

 
Hensigtsmæssig adfærd i det offentlige rum:

  • Begræns fysisk kontakt, dvs. undgå håndtryk, kindkys og kram.

  • Hold dig hjemme ved sygdom. Personer, som har symptomer, bør kontakte deres læge telefonisk og således begrænse lægebesøg eller ophold i venteværelser mest muligt.

  • Vask hænder hyppigt og grundigt.

  • Brug håndsprit/vådservietter.

  • Udvis god hosteetikette –nys eller host ikke på andre.

  • Vær særligt opmærksom på hensigtsmæssig adfærd på steder, hvor der færdes mange mennesker, eksempelvis offentlige transportmidler.

  • Ved særligt opmærksom på hensigtsmæssig adfærd ved besøg hos ældre eller syge.

  • Ældre og personer med kronisk sygdom bør nøje overveje deres deltagelse i større arrangementer mv.