MED­STRØM

MEDSTRØM tilbyder iværksættere og mikrovirksomheder forskellige kompetenceudviklingsforløb, der passer til de fire trin på iværksætterrejsen: Idé, etablering, vækst og ekspansion.

Hvad enten du har brug for at teste din forretningsidé eller har behov for støtte til ekspansion har MEDSTRØM et forløb, som passer til dig, der hvor du er på din iværksætter rejse. Bag MEDSTRØM står en række partnere, der er gået sammen om visionen om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark.

Rejse

TANKESTRØM 

For iværksættere i idéfasen eller virksomheder, der skal udvikle et nyt koncept eller produkt. Tankestrøm er en 2-dages workshop for dig som går med en spirende idé, som du gerne vil afprøve i samarbejde med vores rådgivere og andre spirer. Du kan læse mere om Tankestrøm her.

OPSTARTSFASEN

Power Up er for iværksættere, der er kommet videre fra idéfasen, og nu er klar til at tage skridtet videre og etablere egen virksomhed. Power Up løber over ca. 4 måneder og tilbyder en række undervisningsmoduler og individuel business sparring med en forretningsudvikler. Forløbet er målrettet iværksættere med et CVR nr. der er mellem 0-1 år gammelt. Du kan læse mere om Power Up her.

VÆKSTFASEN

Har du etableret virksomhed, som du nu er klar til at udvikle og skabe vækst i? STRØMSTYRKE er et 9 måneders forretningsudviklings-forløb, som både indeholder workshops og sparring i et professionelt netværk. Du kan læse mere om Strømstyrke her.

EKSPASIONSFASEN

Højspænding er et individuelt forløb for iværksættere/mikrovirksomheder med gazellepotentiale i egen virksomhed eller i samarbejde ved konsortiedannelser. Du kan læse mere om Højspænding her.

Andre tilbud

Ud over kompetenceudvikling til kreative iværksættere og mikrovirksomheder tilbyder MEDSTRØM åbne events for det brede netværk, mulige samarbejdspartnere, kunder og etablerede virksomheder. Læs mere om projekt MEDSTRØM og de enkelte forløb her.

Kontakt 

Har du spørgsmål til, hvordan du kan få gavn af MEDSTRØM, er du velkommen til at kontakte MEDSTRØMS-teamet.

 • Majbritt Chambers

  Udvikling og entreprenørskab

  Send e-mail
  telefon 30 57 66 12
 • Tine Corfitz

  Projektadministrator
  Medstrøm, Reflow

  Send e-mail
  mobil 23 47 50 42
Logoer