Sådan får Reflow liv

Reflow
Reflow
Reflow
Reflow

Globalt laboratorium lokalt i Vejle

Vestbyen i Vejle bliver Reflows lokale laboratorium for løsninger, der kan skaleres til nationalt og internationalt plan. Reflow bidrager med innovative løsninger til plastudfordringerne designet med og af en bred skare af interessenter inden for området, hvor både borgere, virksomheder, politikere og organisationer samt iværksættere inddrages.

Projektet iværksættes igennem seks faser ud fra design-tænkningsmetoden. Faserne består af 1. Kortlægning af plaststrømme (kvalitativ og kvantitativ), 2. Idegenerering, 3. Design og planlægning, 4. Test-prototyper udvikles, 5. Måling og test og 6. Implementering og skalering.

Projektet bygger på allerede gode indsatser fra andre projekter i Vejle kommune, fx Resilient 100 Cities, cirkulær økonomi og Byudvikling i den vestlige del af Vejle. Projektet er politisk forankret i Teknik og Miljø i Vejle kommune for netop at sikre sammenhæng med resten af disse tiltag inden for bedre ressourceudnyttelse, genanvendelse og det nye ressourcecenter, der skal bygges.

Projektet er fuld finansieret af EU med 3,8 mil. over de tre år. De seks partnerbyer i projektet er ud over Vejle; Amsterdam, Berlin, Paris, Cluj Napoca (Rumænien) og Milano.

Vil du bidrage til fremtidens plastløsninger?

Har du selv lyst til at bidrage i projektet som en Reflower? Har du en god ide eller ser du et problem, du ønsker være med til at løse? Og brænder du for at gøre en forskel? Så hold dig ikke tilbage med at kontakte os.

  • Ann Louise Slot

    Projektkoordinator - Reflow

    Send e-mail
    telefon 30 63 73 38

Følg Reflow Vejle på sociale medier