MED­STRØM

MEDSTRØMS vision er at skabe udvikling og vækst i kreative erhverv ved at bruge kreative kompetencer og udvikle iværksætteres styrker, viden, indsigt og kompetencer.

MEDSTRØM tilbyder iværksættere og mikrovirksomheder forskellige kompetenceudviklingsforløb, der passer til de fire trin på iværksætterrejsen: Idé, etablering, vækst og ekspansion.

Rejse

Idefasen
_

TANKESTRØM 
En 2-dages camp for dig som går med den spirende idé og gerne vil afprøve idéen i samarbejde med vores rådgivere og andre spirer. 

Opstartsfasen
_

POWER UP 
Et 3 måneders opstart-forløb for dig, som er kommet videre fra idéfasen, og nu er klar til at tage skridtet videre og etablere egen virksomhed.

Vækstfasen
_

STRØMSTYRKE 
Et 9 måneders forretningsudviklingsforløb for dig som har etableret virksomhed og nu er klar til at udvikle og skabe vækst i din virksomhed.

Ekspansionsfasen 
_

HØJSPÆNDING 
Et individuelt forløb for iværksættere/mikrovirksomheder med gazellepotentiale i egen virksomhed eller i samarbejde ved konsortiedannelser.

 

Andre tilbud

Ud over kompetenceudvikling til kreative iværksættere og mikrovirksomheder tilbyder MEDSTRØM åbne events for det brede netværk, mulige samarbejdspartnere, kunder og etablerede virksomheder.

Bag MEDSTRØM står en række partnere, der er gået sammen om visionen om at skabe kreativitet og vækst for iværksættere i Region Syddanmark.

Læs mere om projekt MEDSTRØM og de enkelte forløb på www.medstroem.dk eller se oversigt over forløbene i Vejle (pdf) Kontakt projektansvarlige:

 • Majbritt Chambers

  Faglig leder af innovation og udvikling i Spinderihallerne

  Send e-mail
  telefon 30 57 66 12
 • Tine Corfitz

  Projektadministrator

  Send e-mail
  mobil 23 47 50 42
Logoer