Gærens rolle i mikrobrygget øl / TALK m. BLAS

En del af GØR DET SELV festival m. SPH

  • Ann Kirstine Brøgger Sørensen

    Fællesskabskonsulent

    Send e-mail
    telefon 21 70 35 93
  • Peter Lynggaard

    Konsulent for Iværksætteri & Entreprenørskab

    Send e-mail
    telefon 40 38 97 80
Introduktion til fermenteringsprocesser: gærens rolle i mikrobrygget øl
Der bliver tit sagt i bryggerverdenen, at ”En brygger laver kun urt, gæren laver øllet".
I dag findes der mange forskellige gærstammer, der kan bruges til at lave mikrobryg. Men hvordan påvirker valget af gærstamme og andre fermenteringsparametre øllets endelig smags- og aromaprofil?

Vær med til en TALK, hvor vi snakker om gær og fermentering og smager nogle forskellige øl, der viser os den vidunderlig verden af gær!

Praktisk information

Dato: Onsdag d. 30. juli
Tid: Kl. 17.00 – 18.00
Sted: Spinderihallerne
Tilmelding: 100dkk

For mere info om BLAS:  Facebook: blasbrewery / Instagram: blas_beer / Hjemmeside: www.BLAS.beer

Se the fulde program for festivalen: GØR DET SELV FESTIVAL MED SPH / DIY FESTIVAL WITH SPH - Spinderihallerne