Gærens rolle i mikrobrygget øl / TALK m. BLAS
En del af GØR DET SELV festival m. SPH
Introduktion til fermenteringsprocesser: gærens rolle i mikrobrygget øl
Der bliver tit sagt i bryggerverdenen, at ”En brygger laver kun urt, gæren laver øllet".
I dag findes der mange forskellige gærstammer, der kan bruges til at lave mikrobryg. Men hvordan påvirker valget af gærstamme og andre fermenteringsparametre øllets endelig smags- og aromaprofil?
Vær med til en TALK, hvor vi snakker om gær og fermentering og smager nogle forskellige øl, der viser os den vidunderlig verden af gær!
Der bliver tit sagt i bryggerverdenen, at ”En brygger laver kun urt, gæren laver øllet".
I dag findes der mange forskellige gærstammer, der kan bruges til at lave mikrobryg. Men hvordan påvirker valget af gærstamme og andre fermenteringsparametre øllets endelig smags- og aromaprofil?
Vær med til en TALK, hvor vi snakker om gær og fermentering og smager nogle forskellige øl, der viser os den vidunderlig verden af gær!
Praktisk information
Dato: Onsdag d. 30. juli
Tid: Kl. 17.00 – 18.00
Sted: Spinderihallerne
Tilmelding: 100dkk
For mere info om BLAS: Facebook: blasbrewery / Instagram: blas_beer / Hjemmeside: www.BLAS.beer
Se the fulde program for festivalen: GØR DET SELV FESTIVAL MED SPH / DIY FESTIVAL WITH SPH - Spinderihallerne