Iværksætteri i Spinderihallerne

I Spinderihallerne får du adgang til et miljø, hvor både du og din virksomhed kan udvikle sig i et forpligtende virksomhedsfællesskab.

Et kreativt virksomhedsfællesskab

Spinderihallerne rummer et kreativt virksomhedsmiljø med ca. 60 start-ups, der skaber et energisk, fagligt og forpligtende fællesskab.

Som en del af huset får du adgang til vores faciliteter såsom rådgivnings- og udviklingstilbud, café, fællesarealer samt mulighed for at låne eller leje mødelokaler, fotostudie, digitale værksteds- og prototypefaciliteter.

Har du en nyopstartet virksomhed, arbejder du freelance eller trænger du til et inspirerende miljø omkring dit selvstændige arbejdsliv, så er virksomhedsfællesskabet i Spinderihallerne noget for dig.

Virksomhederne i Spinderihallerne arbejder alle selvstændigt inden for fx kommunikation, teknologi, marketing, design, forretningsudvikling, bæredygtighed eller som udviklingskonsulent.  Den diverse sammensætning af virksomheder er vigtig for synergien i vores fine fabrik, og giver dig som lejer gode muligheder for samarbejde med andre kreative og innovative iværksættere i Vejle.

I Vejle Midtby ligger Fabrikanterne, som er et udviklings- og innovationsmiljø for detail-iværksættere. Et værkstedsfællesskab af lokale designhåndværkere og 'makere', som laver produkter indenfor bolig, livsstil og design, der sælges i en fælles butik.

 

Læs mere om vores tilbud her:

Mangler du metoder og værktøjer til virksomhedsudvikling? Spinderihallerne er en del af StartUp Vejle.  Vi har samlet vores tilbud i et overblik på Vejle Kommunes hjemmeside.