Caféen

Nyd sund, økologisk mad og drikke i den uformelle atmosfære i Spinderihallernes café. I hverdagene er der morgenmad, frokostbuffet og selvfølgelig kage samt kolde og varme drikke - herunder økologisk specialkaffe og te. Hver tirsdag og torsdag holder caféen åben helt fre til kl. 21, og den første tirsdag i hver måned inviterer vi til fællesspisning (kræver tilmelding).

  • Gitte Møller

    Teamleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Åbningstider

Mandag: kl. 08.00 - 16.00

Tirsdag: kl. 08.00 - 21.00 (Caféen står klar med aftenmåltider fra kl. 18.00 - 19.00). 

Onsdag: kl. 08.00 - 16.00

Torsdag: kl. 08.00 - 21.00 (Caféen står klar med aftenmåltider fra kl. 18.00 - 19.00). 

Fredag: kl. 08.00 - 15.00

I hverdagene er der frokostbuffet fra kl. 12.00 - 13.00.

OBS: Caféen har lukket i weekender, ferier, helligdage, mellem jul og nytår. Der kan være undtagelser i forbindelse med arrangementer. (Caféen er lukket i ugerne 13, 28, 29 og 30 samt 52)

 

Fællesspisning:

Første tirsdag i måneden afholder vi en stor fællesspisning, med et tema i fokus. Temaet kommer til at gå igen igennem mad, pynt, opstilling, musik, og vi vil bestræbe os efter at der er en lille form for arrangement. Til den store fællesspisning den første tirsdag i måneden har vi tilmelding, som kan ske via vores hjemmeside.

De tre andre tirsdage i måneden er uden tilmelding.
Fællesskaberne vil være i fokus, og der vil være mulighed for at få sin horisont udvidet med diverse fællesskaber. Vi sætter stemningen med afslappende musik i højtalerne.
Du kan komme alene, med familien, med vennerne eller med dine kollegaer - alle er velkommen.
Vi sørger for dejlig mad og hyggelig stemning - måske opstår der endda nye bekendtskaber og netværk sådan en aften?

Tarteletter & Quiz: 

Sidste torsdag i måneden (med enkelte undtagelser) afholder vi Tarteletter & Quiz. Tjek vores arrangementer for at se dato og quiz-tema.
Alt hvad du kan spise af tarteletter – både klassiske og vegetariske tarteletter.
Alle torsdage er uden tilmelding.

Caféen har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.

Alle er velkommen

Caféen er et åbent sted for alle - du kan sidde og arbejde, imens du nyder en kop kaffe, du kan spise frokost med en veninde eller lignende.
Vores café er et samlingssted, og her kan du få et indblik i Spinderihallernes inspirerende miljø. Der er mulighed for at netværke, og du vil møde mange af de kreative virksomheder, institutioner og medarbejdere, der har deres daglige gang her.
Der er trådløst netværk, som du kan logge på, og du er velkommen til at nyde din egen madpakke i caféen.