Caféen

Nyd sund, økologisk mad og drikke i den uformelle atmosfære i Spinderihallernes café. I hverdagene er der morgenmad, frokostbuffet og selvfølgelig kage samt kolde og varme drikke - herunder økologisk specialkaffe og te. Hver tirsdag holder vi Lang Tirsdag, hvor du kan tilmelde dig Fællesspisning.

 • Yvonne Deleuran Larsen

  Køkkenleder

  Send e-mail
  telefon 28 19 30 59
 • Katerina Karagianni

  Reception og konference

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62

Åbningstider

Mandag: kl. 08.00-15.00

Tirsdag: kl. 08.00 - 21.00 (fællesspisning mellem kl. 17.30 og 19.00) 

Onsdag-fredag: kl. 08.00 - 16.00

I hverdagene er der frokostbuffet fra kl. 12-13.

**OBS** Fra fredag d. 12/11 skal du igen vise coronapas ved indgang til caféen. 

Madspilds café med Torsdagsselskabet - den første torsdag i måneden:

Menuen varierer fra gang til gang ud fra et stop-madspilds-koncept. Måltidet kan bestå af alt lige fra suppe, salatbowle eller en almindelig varmt ret. Prisen starter ved 20 kr. pr. måltid. Princippet er først til mølle, og du kan hente maden fra kl. 18 - 20 (eller indtil der ikke er mere mad). 

Det er som altid muligt at købe drikkevarer, kage, snacks og chokolade i caféens åbningstid. 

OBS: Caféen har lukket i weekender, ferier, helligdage, mellem jul og nytår. Der kan være undtagelser i forbindelse med arrangementer.

Caféen har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske.

Alle er velkommen

Caféen er et åbent sted for alle - du kan sidde og arbejde, imens du nyder en kop kaffe, du kan spise frokost med en veninde eller lignende. Vores café er et samlingssted, og her kan du få et indblik i Spinderihallernes inspirerende miljø. Der er mulighed for at netværke, og du vil møde mange af de kreative virksomheder, institutioner og medarbejdere, der har deres daglige gang her. Der er trådløst netværk, som du kan logge på, og du er velkommen til at nyde din egen madpakke med i caféen.

Er du vild med lamperne i caféen?

Vi oplever stor interesse for paplamperne, der hænger i vores café. Nu har du selv mulighed for at lave dem.