Caféen

Nyd sund, økologisk mad og drikke i den uformelle atmosfære i Spinderihallernes café. I hverdagene er der morgenbuffet, frokostbuffet og selvfølgelig kage samt kolde og varme drikke - herunder økologisk specialkaffe og te. De fleste tirsdage inviterer vi til fællesspisning om aftenen. Alle er velkommen i caféen, og vi glæder os til at tage imod dig!

Åbningstider

Mandag  08.00-15.00                                           
Tirsdag -Fredag  08.00-16.00

I hverdagene er der morgenbuffet fra kl. 8-10 og frokostbuffet fra kl. 12-13.

Info vedr. COVID19: Caféen har åbent som normalt, men i henhold til de nye corona- restriktioner skal alle gæster bære mundbind, når de står op. 

OBS: Caféen har lukket i weekender, ferier, helligdage, mellem jul og nytår samt uge 28, 29 og 30. Der kan være undtagelser i forbindelse med arrangementer.

Alle er velkommen

Caféen er et åbent sted for alle - du kan sidde og arbejde, imens du nyder en kop kaffe, du kan spise frokost med en veninde eller lignende. Vores café er et samlingssted, og her kan du få et indblik i Spinderihallernes inspirerende miljø. Der er mulighed for at netværke, og du vil møde mange af de kreative virksomheder, institutioner og medarbejdere, der har deres daglige gang her. Der er trådlæst netværk, som du kan logge på, og du er velkommen til at nyde din egen madpakke med i caféen.

Det Økølogiske Spisemærke i sølv

Vores café har Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 procent af vores indkøbte føde- og drikkevarer er økologiske. Det er lang tids indsats for at gøre vores mad mere bæredygtig og klimavenlig, der har båret frugt. Læs mere om vores indsats her.

Er du vild med lamperne i caféen?

Vi oplever stor interesse for paplamperne, der hænger i vores café. Nu har du selv mulighed for at lave dem.

 • Yvonne Deleuran Larsen

  Køkkenleder

  Send e-mail
  telefon 21 34 65 23

Skal du booke forplejning i forbindelse med møder med mere, så skal du kontakte:

 • Katerina Karagianni

  Receptionist og mødebooking

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62