Lej lo­ka­ler

Spinderihallerne er et levende hus med masser af plads til at holde møder, konferencer og events. Vi tilbyder rå og autentiske rammer forenet med moderne arkitektur, og byder på spændende oplevelser for dig og dine gæster.

 • Jens Coster

  Konference- og arrangementsansvarlig

  Send e-mail
  telefon 24 91 27 25
 • Katerina Karagianni

  Reception og konference

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62

Spinderihallerne er ikke et traditionelt konferencested, men derimod en rå location i konstant bevægelse. Vi udnytter den særlige arkitektur og omgivelserne til at inspirere vores brugere til innovation og nytænkning, og vi byder gerne ind med de mange kompetencer, huset rummer indenfor scenografi, facilitering, mad, kunst, formidling i tekst, lyd og billeder og meget mere! Vi foretrækker samarbejde frem for udlejning.

Vores i alt 13.000 m2 store industribygninger rummer også workshopfaciliteter, udstillingsarealer, mulighed for fotooptagelser, et stort FabLab og en café. Vi har lokaler i mange forskellige størrelser, som du kan leje hos os, så du kan afholde alt fra møder til konferencer. 

Når du lejer et lokale hos os, skal du forvente de positive forstyrrelser. Mange af vores mødelokaler har store glaspartier eller spændende kunstinstallationer, som alt sammen er med til at skabe rammen om den unikke oplevelse.

Vi lejer ikke lokaler ud til private arrangementer, fester og lignende.

 

 

Tirsdag aften: Brug Spinderihallernes åbne faciliteter

Har du brug for at holde møde, netværke og arbejde sammen med flere, kan du hver tirsdag aften bruge Spinderihallernes åbne faciliteter.

Du er velkommen til at bruge vores åbne faciliteter, hvis dit arrangement/møde

 • ... ikke er kommercielt (betalingsarrangementer skal betale lokaleleje).
 • ... har et formål, der enten støtter op om fællesskaber, bidrager til at udvikle vores (lokal)samfund eller deler ud af viden og færdigheder.
 • ... og så ser vi gerne, at du er villig til at stille op til fotos og hjælpe med at fortælle den gode historie om jeres tiltag.

 Vores åbne faciliteter, som ligger i Passagen, Spinderiet og caféen, kan ikke reserveres/bookes på forhånd. Du møder blot op, og du skal være opmærksom på, at det er begrænset, hvor stor en gruppe, vi har plads til - de åbne faciliteter kan bruges frem til kl. 20.30 (ferier og helligdage undtaget).