Har du fundet dit fællesskab?

I Spinderihallerne er der en bred vifte af mennesker med alverdens interesser - interesser som de dyrker i fællesskab med andre. Gå på opdagelse over listen af fællesskaber her på siden - måske du bliver inspireret. Alle er velkomne til at deltage og hvis du selv har en idé, du gerne vil prøve kræfter med, så kontakt os meget gerne. Vi glæder os til at høre fra dig!

  • Ann Kirstine Brøgger Sørensen

    Ansvarlig for fællesskaber og grafisk formidler

    Send e-mail
    telefon 21 70 35 93

Vil du starte dit eget fællesskab i Spinderihallerne?

Har du en interesse, du gerne vil dele i fællesskab med andre? Så vil vi gerne hjælpe dig i gang!

Skatefællesskab

Skatefællesskabet er en større gruppe skatere som står på skateboard, det er deres passion, pusterum og foretrukne sport. Her er alle velkomne, til at dyrke deres fælles interesse for skateboarding.

Sprogfællesskabet // Language community

Et fællesskab for alle som ønsker at dyrke et fremmedsprog eller undervise i et andet sprog - i fællesskab med andre! A community for everyone who wants to practice a foreign language or teach their own I the company of others!

Kreapust barselscafé

Er du en kreativ sjæl og på barsel? Så får du snart mulighed for at mødes med ligesindede mødre og fædre, når Kreapust inviterer til barselscafé fra september.

Kreapust

Et åbent, kreativt fællesskab, der udspringer af det kreative miljø i Vejle, men som siden første corona-nedlukning i 2020 er vokset til et landsdækkende netværk af amatør-kreative med forskellige passioner, stor nysgerrighed og legesyghed, og masser af lyst til at skabe i fællesskab.

Vokale opfindelser // Et Impro-kor

Impro-koret er et kor-fællesskab, hvor vi gennem sang har det sjovt, slapper af, frigiver glade endorfiner og opbygger nye fællesskaber.

Spinderihallerne Sysler

​Er du vild med kreativt håndarbejde og gerne sammen med andre rare mennesker? Så er Spinderihallerne Sysler værd at undersøge!

Spinderihallernes fotofællesskab

Har du lyst til at lege med fotografiets analoge udtryk og udforske fotografiets grundnatur i mørkekammerets røde lys? Så besøg det nye fotofællesskab.

Vin & Vinyl 

Har du en forkærlighed for musik, fortællinger om plader og pladecovers? Så er Vin & Vinyl måske noget for dig.

Tegnefællesskab

Et fællesskab for alle der kan lide at tegne og male sammen med andre.

PechaKucha 

Her mødes kreative sjæle til PechaKucha Night for at inspirere hinanden og snuse til andres tanker og ideer.

Grafisk fællesskab i Spinderihallerne

Det grafiske fællesskab tegner, designer, klipper og trykker flotte linoleumstryk. Alle er velkomne - uanset erfaring og niveau. 

Repair Café

Kom til Repair Café, hvor du få hjælp til - eller hjælpe andre - med at få fikset ting: elkedlen, en stol eller dine hullede yndlingsjeans.

Torsdagsselskabet

Velkommen til Torsdagsselskabet, hvor en masse fællesskaber mødes og du er inviteret!

Lang Tirsdag - hver tirsdag.

Hver tirsdag holder vi åbent hus i Spinderihallerne, hvor der er Fællesspisning og masser af aktiviteter fra kl. 17.00-21.00. Alle er hjertens velkomne.

Fællesspisning

Om du kommer alene eller sammen med andre, er du hjertens velkommen til at tilmelde dig vores fællesspisning om tirsdagen.

FabLab

FabLab – FABrication LABoratory – er vores kreative, højteknologiske prototypeværksted. Så er du nysgerrig på at skabe - og på teknologi? Så er FabLab og fællesskabet i FabLab lige noget for dig! 

ArtZone - Spinderihallernes kunstnerfællesskab

ArtZone er det område i Spinderihallerne, hvor forskellige kunstnere arbejder med deres kunst og kunstneriske projekter på lejede pladser.

Coding Pirates

Find din indre pirat frem og bliv dygtig til at kode. Du kan f.eks. bygge og kode robotter på de ugentlige klubaftener, workshops og andet.

Vejle Creative Circle

Netværk for illustratorer og kunstnere - læs mere og søg om medlemskab af den fælles gruppe på Facebook.

Creaspot 7100

Online mødested på Facebook, hvor kreative sjæle kan netværke, være kreative sammen - og måske mødes til en kop kaffe væk fra skærmen.