Om Spinderihallerne

Spinderihallerne i Vejle er et af Danmarks største udviklings- og innovationsmiljøer. Her mødes kreative iværksættere, etablerede virksomheder, viden- og kulturinstitutioner samt det offentlige. Sammen skaber vi vækst og forretningsudvikling gennem netværk og brug af hinandens kompetencer. Det er Vejle Kommunes Team for Innovation & Entreprenørskab, der driver Spinderihallerne.

 • Emma Louise Laycock

  Kommunikationsmedarbejder

  Send e-mail
  telefon 92 43 23 97
 • Katerina Karagianni

  Reception og konference

  Send e-mail
  telefon 21 29 29 62

 

Spinderihallerne er beliggende i en historisk industribygning, der danner rammen om et virksomhedsmiljø med cirka 60 kreative virksomheder, en række kunstnere, foreninger, flere kulturinstitutioner og et kommunalt udviklingsteam, som også står for den daglige drift at huset.

Den 13.000 kvadratmeter store bygning rummer også møde- og workshopfaciliteter, udstillingsarealer, et stort Fabrikations Laboratorium (FabLab) og en hyggelig café.

Spinderihallerne fortæller en af de væsentligste historier om Vejle - nemlig om forvandlingen af Vejle som en lille provinskøbstad til en driftig industriby. Med genåbningen, der fandt sted i 2010, fortsætter Spinderihallerne med at fortælle historien om Vejles udvikling, fra industrisamfund til oplevelses- og vidensamfund, hvor maskinerne er erstattet med kreativiteten og de gode ideer.