Caféens værdier

Spinderihallernes Cafe, vil vi gerne være First movers inden for den økologiske, grønne og bæredygtige verden. Det kan man f.eks. allerede se ved at vi har Sølv i økologiske spisemærke. Bekæmpelsen af madspild igennem to Good to go, og vores initiativ til at have mere grønt end animalsk produkt. Men vi vil mere. Derfor har vi besluttet os at tage et skridt mere i, kampen mod madspild og Økologi.

  • Gitte Møller

    Teamleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Indtil videre har vi lavet vores menuer, med tanken om at bruge sæsonvarer. Dette kommer vi stadig til at gøre.
Men, vi vil i højere grad købe flere madspildsprodukter. Og med tiden, handle lokalt.
Vi vil igennem vores faste leverandør købe så mange madspildsprodukter som vi kan - i det omfang det giver mening, for vores café og vores menu.
Ud over det, vi på sigt handle frugt og grønt, fra lokale. Så vi støtter det fantastiske lokale samfund vi har.
Det vil sige, at du som gæst ikke ved med 100%, hvad der står på menuen.

Vi går ind i et koncept, som vi kalder for 3 2 1.
Det betyder, at der altid vil være som minimum
3 slags salat
2 slags protein
1 slags kold anretning.
Vi vil selvfølgelig stadig bruge alle vores leftovers som vi altid har gjort.

Til hverdag kommer du som gæst ikke til at mærke den store forskel.
Vi oplyser stadig om vores dagsmenu i cafeen. Der vil stadig være en masse lækker mad. Den store, forskel vil være at du kan spise et godt måltid, med lidt mere god samvittighed.

hjemmebagt brød