Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Frokost Menu
Uge 38
Mandag
- Moussaka
- Fladbrød m. spinat & ost
- Honning bagte løg m. timian
- Forskellige salater
Tirsdag
- Sprøde kyllingelår m. drueagurker & syltede rødløg
- Friterede krydder kartofler
- Halloumi gryde
- Svigermors kartoffelsalat
- Forskellige salater
Onsdag
- Chana m. bulgur & quinoa
- Pickles & raita
- Blomkålsgratin
- Blinis m. laks & dild
- Forskellige salater
Torsdag
- Spinat bolognese m. bulgur
- Humus
- Vegetarisk cæsarsalat
- Aspargesbroccoli salat m. grønne linser & ristede nødder
- Forskellige salater
Fredag
- Quinoa deller m. tahin dressing
- Rødbede carpaccio m. pesto & belugalinser
- Salad nicoise m. grønne bønner, æg & kartofler
- Fredags dessert