Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Frokost Menu
Uge 51
Mandag
- Stjerneskud m. hele batteriet
- Cæsarsalat m. kylling
- Marokkansk grøntagsgryde m. ris
- Forskellige salater
Tirsdag
- Bagt laks m. citron & timian
- Grillede kartofler m. kold sauce
- Stegt broccoli m. soya, sesam & nødder
- Forskellige salater
Onsdag
- Æg, sild, rygbrød
- Marineret aubergine
- Grønlangkål & brunede kartofler
- Vegetar frikadeller
- Hønsesalat & vegetarisk hønsesalat
- Forskellige salater
Torsdag
- Spaghetti Bolognese m. parmesan
- Grillede tomater m. timian & puck ost
- Glaserede løg
- Butterdej m. svampe & ost
- Forskellige salater
Fredag
- Vi tømmer Køleskabet for lækre økologiske råvarer og laver en skøn surprise buffet i bæredygtighedens tegn
Rigtig glædelig jul & godt nytår.
Vi åbner igen mandag d. 5 / 1