Fællesspisning i caféen

Kom alene, kom med familien, kom med vennerne, kom med dine kollegaer - alle er velkommen til fælles aftensmad i vores café. Vi sørger for dejlig mad og hyggelig stemning - måske der endda opstår nye bekendtskaber og netværk sådan en aften?

Tirsdagsmad

Vil du med til fællesspisning og nyde aftenens ret i vores hyggelige café? Til Tirsdagsmad koster en portion aftensmad 50 kr. for voksne og 40 kr. for børn (op til 12 år). Øl, vand, kaffe m.m. købes separat. Du kan spise, når du vil fra klokken 17.30 til klokken 19.00. Caféen lukker kl. 20.00. Du køber din plads til Tirsdagsmad i vores eventkalender - her vil aftenens menu fremgå på den enkelte dato. Er der arrangementer, du kan deltage i i huset samme aften, vil de ligeledes fremgå på den enkelte dato i eventkalenderen.

Lang Tirsdag

Den 2. tirsdag i måneden holder hele huset aftenåbent med masser af aktiviteter, du kan deltage i - en slags åbent hus! Det kalder vi for Lang Tirsdag, og her vil der også være fællesspisning i caféen. Her kan du nyde en farvestrålende buffet med et væld af de råvarer, der er i sæson - det koster 85 kr. for voksne og 55 kr. for børn at spise med. Du booker din plads til fællesspisning på den ønskede dato til Lang Tirsdag i vores eventkalender. Programmet for aktiviteterne til den kommende Lang Tirsdag finder du altid her.

  • Yvonne Deleuran Larsen

    Køkkenleder

    Send e-mail
    telefon 28 19 30 59