Fællesspisning i caféen

Hver tirsdag har vi Fællesspisning i caféen. Du kan komme alene, med familien, med vennerne eller med dine kollegaer - alle er velkommen til fælles aftensmad i vores café. Vi sørger for dejlig mad og hyggelig stemning - måske der endda opstår nye bekendtskaber og netværk sådan en aften?

  • Gitte Møller

    Teamleder, Caféen

Fællesspisning

Vil du med til fællesspisning og nyde aftenens ret i vores hyggelige café? Til Fællesspisning koster en portion aftensmad 85 kr. for voksne og 55 kr. for børn (op til 12 år). Øl og vand købes separat.

Vi begynder kl. 18, hvor vores fællesskabsansvarlige byder velkommen og fortæller om aftenens aktiviteter i huset. Herefter bliver aftenens menu præsenteret. Vi spiser sammen ved langbordene og tilbringer et par hyggelige timer i hinandens selskab. Caféen lukker kl. 21.00.

Du køber din plads til Fællesspisning via arrangementsoversigten på vores hjemmeside - her vil aftenens menu fremgå på den enkelte dato. Er der andre arrangementer i huset samme dag, som du kan deltage i, vil ligeledes fremgå arrangementsoversigten. 

Spørgsmål vedrørende fællesspisning kan ske på telefon 24 97 60 68

(Ugerne 14, 27, 28, 29 og 30 er undtaget)