Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Uge 18
Mandag d. 28/4
- Tarteletter m. høns & asparges
- Tarteletter m. svampe & ærter
- Tærter m. spinat & ost
- Rødbedesalater m. bulgur
- Blandede salater
Tirsdag d. 29/4
- Chili sin carne m. ris & bulgur
- Nachos m. guacamole & creme fraiche
- Æg, tomat & rugbrød
- Blinis m. varmrøget laks
- Blandede salater
Onsdag d. 30/4
- Cæsarsalat m. croutons
- Grillet blomkål m. tahindressing
- Ratatouille
- Blandede salater
Torsdag d. 1/5
- Stegte kyllingelår m. agurkesalat
- Kartoffelsalat
- Humus
- Blandede salater
Fredag d. 2/5
- Pitabrød m. salatbar
- Tun, non-chicken chunks & æg
- Fredagsdessert