Ugens frokostmenu

  • Gitte Møller

    Køkkenleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.

Uge 18

Mandag d. 28/4

  • Tarteletter m. høns & asparges
  • Tarteletter m. svampe & ærter
  • Tærter m. spinat & ost
  • Rødbedesalater m. bulgur
  • Blandede salater

Tirsdag d. 29/4

  • Chili sin carne m. ris & bulgur
  • Nachos m. guacamole & creme fraiche
  • Æg, tomat & rugbrød
  • Blinis m. varmrøget laks
  • Blandede salater

Onsdag d. 30/4

  • Cæsarsalat m. croutons
  • Grillet blomkål m. tahindressing
  • Ratatouille
  • Blandede salater

Torsdag d. 1/5

  • Stegte kyllingelår m. agurkesalat
  • Kartoffelsalat
  • Humus
  • Blandede salater

Fredag d. 2/5

  • Pitabrød m. salatbar
  • Tun, non-chicken chunks & æg
  • Fredagsdessert