Ugens frokostmenu
-
Gitte Møller
Køkkenleder, Caféen
-
Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.
Frokost Menu
Uge 46
Mandag
- Halloumigryde m. ris
- Marinerede kyllingelår m. agurkesalat
- Kartoffelsalat
- Forskellige salater
Tirsdag
- Spaghetti bolognese
- Guacamole & vegansk dip
- Bagt spidskål m. parmesan
- Kartoffel/porresuppe m. croutons
- Forskellige salater
Onsdag
- Hasselbalch butternut squash
- Vinter Dahl m. kidney bønner
- Blomkålsris & yoghurt dressing
- Forskellige salater
Torsdag
- Cremet svampe suppe m. ravioli
- Wraps m. vegetarisk mexi fyld
- Syltede rødløg & humus
- Tabbouleh
- Forskellige salater
Fredag
- Tikka Masala
- Ris & quiona
- Bagte rodfrugter m. hytteost creme
- Vegetarisk broccolisalat m. perlespelt
- Forskellige salater