Ugens frokostmenu

  • Gitte Møller

    Køkkenleder, Caféen

  • John Gøta

    Caféleder

    Send e-mail
    telefon 21 13 26 39

Under "Caféens værdier" kan du læse om vores nye koncept. Her kan du læse alt om, hvorfor vi har ændret i vores menu plan.
Hvis du har allergener eller bare er mere nysgerrig, er du velkommen til at sende en mail, eller ringe til caféen.

Frokost Menu 

Uge 46

Mandag 

  • Halloumigryde m. ris 
  • Marinerede kyllingelår m. agurkesalat 
  • Kartoffelsalat 
  • Forskellige salater 

Tirsdag 

  • Spaghetti bolognese 
  • Guacamole & vegansk dip 
  • Bagt spidskål m. parmesan 
  • Kartoffel/porresuppe m. croutons 
  • Forskellige salater 

Onsdag 

  • Hasselbalch butternut squash 
  • Vinter Dahl m. kidney bønner 
  • Blomkålsris & yoghurt dressing 
  • Forskellige salater 

Torsdag 

  • Cremet svampe suppe m. ravioli 
  • Wraps m. vegetarisk mexi fyld 
  • Syltede rødløg & humus 
  • Tabbouleh 
  • Forskellige salater 

Fredag 

  • Tikka Masala 
  • Ris & quiona 
  • Bagte rodfrugter m. hytteost creme 
  • Vegetarisk broccolisalat m. perlespelt
  • Forskellige salater