Events i huset

Spinderihallerne lægger hvert år hus til masser af events, workshops, udstillinger og meget mere. I vores eventkalender kan du få et overblik og læse mere om alt det, der sker.

Fællesspisning i vores café

På tirsdage er Tirsdagsmad i caféen - her kan du nyde dagens ret for 50 kr. for voksne og 40. kr. for børn. Den 2. tirsdag i måneden holder hele huset inkl. Kulturmuseet længe åbent, og der er en masse aktiviteter, du kan deltage i. Det kalder vi for Lang Tirsdag, og her vil der være buffet med et væld af retter i vores café. Ønsker du at deltage i fællesspisning, skal du booke plads via vores eventkalender ovenfor.

Xeneriet

Xeneriet er et sted, hvor børn og unge kan mødes og eksperimentere med kunst- og kulturfag. Her arbejder eleverne med kunst og kultur i bred forstand: teater, gøgl, drama, litteratur, performance, dramaleg.

Kulturmuseet

Kulturmuseet Spinderihallerne fortæller Danmarkshistorien set fra Vejle – fra oldtiden til i går. Det er et museum, hvor ingen siger ”fingrene væk”. Her må du gerne røre og opleve med hele kroppen.

Hvis du har en idé til en udstilling eller en event, som du mener, passer ind i vores hus, er du meget velkommen til at kontakte vores konsulenter på området.

 • Lennarth Højgaard

  Eventkoordinator

  Send e-mail
  telefon 24 91 27 25
 • Eva Sommer

  Kunst og erhverv

  Send e-mail
  telefon 22 50 24 92