Virksomheder

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab.

  • Lars Eriksen Høeg

    FabLab rådgiver

    Send e-mail
    mobil 20 37 04 95

Hør Steffen Jarl, der har virksomheden Early Nature, fortælle om hvordan han bruger maskinerne i FabLab til produktudvikling.

Hver torsdag kl. 9.00-12.00 og det er GRATIS

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab hver torsdag. Kontakt Lars Eriksen Høeg på LAEHO@vejle.dk og book en tid til rådgivning.

Med FabLabs store maskinpark er det nemt at omsætte idéer til virkelighed – i en kvalitet som er professionel. Derfor er FabLab oplagt til både prototype-processer og produktion af specialværktøj eller enkeltdele, der kan gøre din virksomhed mere effektiv.

FabAdvice er et gratis tilbud til iværksættere og virksomheder, som ønsker faglig sparring på konkrete idéer, projekter eller produkter. Det foregår hver torsdag mellem kl. 09.00-12.00, så kig forbi, hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst udformer din prototype, vælger materialer, maskiner el. lign.

Der indgår ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. 

Du kan også blive medlem af FabLab Spinderihallerne. Kontakt Lars for mere info.