Virksomheder

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab.

Med FabLabs store maskinpark er det nemt at omsætte idéer til virkelighed – i en kvalitet som er professionel. Derfor er FabLab oplagt til både prototype-processer og produktion af specialværktøj eller enkeltdele, der kan gøre din virksomhed mere effektiv.

Hver torsdag kl. 9.00-12.30 

Pris: GRATIS*

Har du brug for sparring om digitale teknologier i forhold til din virksomheds egne produkter? Så kan du få personlig sparring i FabLab hver torsdag. Kontakt Lars Eriksen Høeg på LAEHO@vejle.dk og book en tid til rådgivning.

FabAdvice er et gratis tilbud til iværksættere og virksomheder, som ønsker faglig sparring på konkrete idéer, projekter eller produkter.Det foregår hver torsdag mellem kl. 09.00-12.30, så kig forbi, hvis du har spørgsmål til hvordan du bedst udformer din prototype, vælger materialer, maskiner el. lign.

Der indgår ikke brug af teknologier eller maskiner i forbindelse med sparringen. Hvordan får du adgang til at bruge de digitale teknologier og maskiner? For at få adgang til at bruge de digitale fabrikationsteknologier eller maskiner på egen hånd mellem kl. 09.00-12.30 hver fredag, skal du: Certificeres i brugen af teknologien: Du kan søge om medfinansiering til din certificering. 

Leje teknologierne/maskinerne: Teknologierne bookes og betales i vores online bookingsystem, som du får adgang til når du er certificeret bruger.

Bliv medlem af FabLab Spinderihallerne 

Pris på medlemskab (inkl. moms)

250,00 kr. for private Makere

312,50 kr. for inhouse virksomheder

625,00 kr. for eksterne virksomheder 

Hør Steffen Jarl, der har virksomheden Early Nature, fortælle om hvordan han bruger maskinerne i FabLab til produktudvikling.

  • Lars Eriksen Høeg

    FabLab rådgiver

    Send e-mail
    mobil 20 37 04 95