Vin&Vinyl

Er du til sprøde skiver, lækker lyd, flotte covers og spændende historier om musikken, så bliv en del af Vin&Vinyl!  Vin&Vinyl er et fællesskab, hvor du kan dyrke musikken og nyde et godt glas vin sammen med andre musikinteresserede.

  • Silje Marie Schjødt

    Fællesskabskonsulent

    Send e-mail
    telefon 21 70 35 93

Medbring meget gerne dine favoritplader og del ligeså gerne dine historier om de musikalske oplevelser, der ligger bag. Vi sætter hver gang et tema og indleder med en fortælling og en plade eller to, hvorefter der er frit slag til at komme med musikalske indslag på vores retro-anlæg. Vi vil også invitere pladekendere, musikere og entusiaster, der har lyst til at dele deres historier med os.

Hvordan er musikken med til at forme vores liv? Hvordan har pladecoverets design udviklet sig over årene – og været med til at forme vores kultur? Hvorfor har vinylpladen fået en renæssance? Det er nogle af de spørgsmål, som vi gerne vil sætte til debat.

Vi mødes den første torsdag i måneden i Spinderihallernes loungeområde. Alle – både nørder og novicer er velkomne. Det er gratis at deltage, men man betaler for vin og drikkevarer.