IVÆRKSÆTTER DNA

Talks og workshops i Spinderihallerne for kreative iværksættere

Spinderihallerne sætter fokus på en række emner, der er relevante for udviklingen af din kunstneriske og kreative virksomhed. Workshops og talks er gratis at deltage, men der er et begrænset antal pladser, så husk at sikre dig en plads via tilmelding. 

 • 1. FORSTÅ// Du går på opdagelse hos dine kunder og samarbejdspartnere og får nye indsigter om deres reelle behov

 • 1. august - Sådan bruger du FabLab – 3D-printere
  Vi starter med en introduktion til 3D-print og en kort rundvisning på 30 minutter. Du vil blive præsenteret for de grundlæggende principper bag 3D-printning og få en forståelse for, hvordan en 3D-printer fungerer. Derudover vil du få en introduktion til Tinkercad, en brugervenlig onlineplatform til 3D-modellering.
  Tilmeld dig her: 
 • 8. august -Sådan bruger du FabLab – laserskærer
  Dette arrangement er designet til at give dig praktisk erfaring med laserskæringsteknologi og lære dig at bruge programmet Inkscape til at forberede filer til skæring.
  Workshoppen strækker sig over en samlet periode på to timer og består af tre hoveddele.
 • 30. august - Workshop -Fundraising

  Målgruppe: Dig, der er nysgerrig på succesfuld fundrasing til - måske har du allerede en konkret idé, men det er ikke nødvendigt for at deltage

  Indhold: Introduktion til fondsverden, konkrete fundraiser-værktøjer og opskriften på hvordan du udvikler et fondsrelevant projekt

  Oplægsholder: Malene Stub Selmer, Primus-Motor, har igennem 15 år hjulpet kunder med at få over 150 mio. kr. hjem til deres projekter

  Tilmeld dig her:

  Workshop: Fundraising - skaf penge til dine ideer | Spinderihallerne (nemtilmeld.dk)

 • 10. oktober - Introduktion til Prototyping og Designtænkning

  Prototyping, Designtænkning, Lean StartUp … kært barn har mange navne. Fælles for de tre forskellige teorier er, at de i bund og grund handler om at udvikle ydelser/produkter i tæt samarbejde med dine kunder/samarbejdspartnere og teste dine ydelser/produkter inden, du sætter det hele på en formel. Det er grundlæggende kompetencer hos den succesrige iværksætter!

  Kom til en Talk om Prototyping og Designtænkning og få et indblik i de metoder, som du med fordel kan benytte dig af som innovativ iværksætter.

  Tilmeld dig her: https://spinderihallerne.nemtilmeld.dk/1031/

   

 • 2. SKAB// Du går på opdagelse hos dine kunder og samarbejdspartnere og får nye indsigter om deres reelle behov

 • 19. SEPTEMBER// Opfinderaften v. Teknologisk Institut

  Opfinderrådgivningen på Teknologisk Institut kommer forbi Spinderihallerne til en aften med sparring på gode ideer og opfindelser. Det er for dig, der har en ide til et nyt produkt, men endnu ikke er lykkedes med at realisere det kommercielle potentiale.

  Du kan forvente:

  • Et oplæg om Opfinderrådgivningen og anbefalinger til vejen frem i arbejdet med den gode ide eller opfindelse
  • Et oplæg om patentering og anden immateriel beskyttelse, holdt af en medarbejder fra Teknologisk Institut eller Patent- og Varemærkestyrelsen
  • Et tilbud til deltagerne om en-til-en rådgivning om en medbragt ide eller opfindelse

  Tilmeld dig her:

  Opfinderaften i Fablab Spinderihallerne | Spinderihallerne (nemtilmeld.dk)

 • 31. OKTOBER//Livemagasinet om Prototyping

  Er du selvstændig eller overvejer at blive det? Så kender du til at udvikle nye produkter og ydelser – og til at skulle sælge dem. Det er en god idé at teste en prototype af sine ny ydelse/produkt inden du bringer det på markedet. Men hvordan gør du det smartest? Det er der ikke kun et svar på, derfor har vi inviteret tre erfarne iværksættere, der alle har lavet prototyper af deres nye produkter og har testet disse prototyper, til hver især at fortælle om deres gode og dårlige erfaringer.

  Vi kalder formatet for et Livemagasin, fordi vi fremfører de historier, du normalt kan læse på skrift, i live-interview. Og du er inviteret med til at tage del i dialogen om ”Prototyping som test-værktøj”.

  Forvent: Halvanden times energifyldt erfaringsrum, hvor kunstneriske og kreative iværksættere deler viden om prototyping og forretningsudvikling.

  Tilmeld dig her:
  Livemagasinet: Prototyping | Spinderihallerne (nemtilmeld.dk)

   

 • 3. VIRK//Du laver en plan for lancering er dit nye produkt eller ydelse og du justerer løbende både plan og produkt

 • 5. SEPTEMBER// Workshop -Skriv til nettet

  Vil du også skrive, så dine ord rammer din målgruppe lige i hjertet?

  Kom til en effektiv tre-timers workshop med fokus på hvordan du formidler til din målgruppe. Workshopsleder er Gitte Stounberg, hun er uddannet journalist og har mange års erfaring med content marketing, strategisk markedsføring og PR. Gitte sætter spot på hvordan du:

  • fanger menneskers opmærksomhed
  • får mennesker til at læse
  • får mennesker til at huske
  • får mennesker til at reagere (og købe!)

  Tilmeld dig her:

  Workshop: Content Writing | Spinderihallerne (nemtilmeld.dk)

 • 3. OKTOBER/ Workshop -Prissætning

  Prissætning er en vigtig disciplin når du er selvstændig. Sætter du din pris for lavt, tjener du ingen penge, sætter du den for højt, skræmmer du kunderne væk. Kom til workshop i Spinderihallerne om hvordan du sætter den helt rigtige pris på dine produkter/ydelser.

  Tilmeld dig her:
  Workshop: Prissætning | Spinderihallerne (nemtilmeld.dk)

 • 12.SEPTEMBER// Workshop “Tekstforfatterens værktøjskasse – brug ChatGPT til at skrive hurtigere og bedre”

  Kan ChatGPT hjælpe dig med at skrive tekster? Ja! Og den kan måske endda hæve niveauet for dine tekster og ændre den måde vi skriver tekster på for altid.

  Kom til en effektiv tre-timers workshop med fokus på tricks fra tekstforfatterens værktøjskasse og med introduktion og øvelser i hvordan du får flere og bedre idéer med ChatGPT.

  Workshopsleder er Gitte Stounberg, hun er uddannet journalist og har mange års erfaring med content marketing, strategisk markedsføring og PR.

  OBS: Det er vigtigt at du har oprettet en (gratis) bruger på ChatGPT inden workshoppen, da der vil være en del øvelser undervejs. 

  Tilmeld dig her:
  Workshop Tekstforfatterens værktøjskasse – brug ChatGPT til at skrive hurtigere og bedre | Spinderihallerne (nemtilmeld.dk)